Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Baranjac biciklirao pijan: u ovoj godini devet puta zaustavljen pod utjecajem alkohola

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65650
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 14.09.2020. 10:31 
Naslov:  Baranjac biciklirao pijan: u ovoj godini devet puta zaustavljen pod utjecajem alkohola
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U razdoblju od 11. do 13. rujna, na području ove Policijske uprave u prometu je evidentirano 30 vozača od kojih 24 vozača osobnog automobila, 6 vozača bicikla i 1 vozač mopeda, koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi.

Evidentirano je još 299 prekršaja od kojih: 153 prekršaja prekoračenja brzine kretanja, 31 nekorištenje sigurnosnog pojasa, 25 nepropisno korištenje mobitela za vrijeme upravljanja vozilom, 1 upravljanje prije stjecanja prava na upravljanje, 1 upravljanje pod zabranom, 4 upravljanje neregistriranim i tehnički neispravnim vozilom, 1 odbijanje ispitivanja na prisutnost alkohola u krvi vozača i 83 ostala prekršaja.

Najveća koncentracija alkohola evidentirana je 13. rujna, oko 18,20 sati, u Belom Manastiru, kada je u nadzoru prometa zaustavljen biciklist 31-godišnji hrvatski državljanin iz Belog Manastira.

Biciklistu je evidentirana koncentracija alkohola u krvi od 2,97 grama po kilogramu te je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

Do sada je 31-godišnjak u 2020. godini 9 puta evidentiran kako upravlja biciklom pod utjecajem alkohola i svaki put je bio smješten u posebnu prostoriju. - izvijestila je PU osječko-baranjska.





Foto: Antonela Martinčević/Foto-arhiv031

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: