Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Grand caffe: Katarina Grujo & Goran Potocki

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65695
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 07.09.2020. 12:19 
Naslov:  Grand caffe: Katarina Grujo & Goran Potocki
11.09.2020. 20:30
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ovaj tjedan u caffe baru Grand caffe:

Petak, 11. rujna 2020.
Katarina Grujo - pjevačica iz Osijeka i klavijaturist Goran Potocki nastupit će u petak 11.9.2020. godine u Grand Caffeu. Uživajte u obradama stranih i domaćih hitova uz Katarinu Grujo i Gorana Potockog.

O Katarini Grujo * * *
Rođena Osječanka, pjevanjem se počela baviti sa 5 godina, a prvi javni nastup imala je u emisiji „Lijepom Našom“ 1996. godine.

Pjevačica Katarina Grujo snimila je i svoj prvi samostalni singl. Pjesma “Stranac” i video spot odlično su prihvaćeni od strane publike pa je tako u prvih tjedan dana pregledana 80.000 puta na YouTubeu.

Aktivnije se počela baviti glazbom sa 16 godina i po prvi put se prijavila na show ”Showtime” gdje ušla u 8 finalista, ali je odustala zbog školovanja. Počela je pjevati sa tamburaškim sastavom Slavonski Dukati i svake godine nastupila na festivalu Zlatne žice Slavonije (Večer pjesme i vina) izvodeći svoje pjesme: „Bio si mi ljubav sva“, „Bez njega mi nema sreće“ i „Lolo lopove“.

Tijekom ovih godina sudjelovala je na raznim talent Showovima (Showtime, X factor, Planet Lille – gdje je također bila u finalu).

Trenutno pjeva u BestMan bandu iz Đakova, no započela je i vlastitu karijeru.



Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: