Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Vukovar: Znanost za mlade u Vukovaru @ Perivoj Gradskog muzeja Vukovar

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65758
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 07.09.2020. 11:17 
Naslov:  Vukovar: Znanost za mlade u Vukovaru @ Perivoj Gradskog muzeja Vukovar
10.09.2020. 18:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

4. po redu manifestacija "Znanost za mlade u Vukovaru" na temu "Izazovi civilizacije u vrijeme Covid 19" održat će se u četvrtak, 10. rujna 2020. u Vukovaru . Uz javnu tribinu, motivirajuće predavanje i primjere dobre prakse ponovo ćemo ugostit vrhunske stručnjake i darovite učenike i njihove mentore. Početak je u 18:00 sati.

Uz organizatore (Lotusmedia) su kao i uvijek suorganizatori cijelog događaja od 2017.g. Grad Vukovar i akademik prof.dr.sc. Ivan Đikić, kao i mnogobrojni sponzori i medijski pokrovitelji, a kao goste će imati svestranog fizičara Ivicu Puljka, dr.Sinišu Maslovara iz Vukovarske bolnice, izvrsne učenike i njihove mentore koje ćemo simboličnim sredstvima udruge Samo pozitivno stipendirati.

Kroz prethodne manifestacije ugostili su mnogobrojne znanstvenike i znanstvenice, modelirali njihov uspjeh, okupili na 1000 sudionika i doveli nobelovca i akademika u Vukovar te motivirali sudionike na znanost i cjeloživotno obrazovanje. Zbog ograničenog broja sudionika uvjetovanog pandemijom, obavezna je prijava dolaska na mail [email protected].


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: