Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Ekonomski fakultet Osijek: Testiranje inteligencije [2020.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65705
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 06.09.2020. 9:23 
Naslov:  Ekonomski fakultet Osijek: Testiranje inteligencije [2020.]
27.09.2020. 10:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Hrvatska Mensa, udruga visoko inteligentnih osoba, za sve zainteresirane organizira testiranje inteligencije u Osijeku u nedjelju, 27. rujna 2020. godine s početkom u 10.00 sati, u prostoru Ekonomskog fakulteta. Prijave se primaju zaključno do 22. rujna 2020. u 23:59.

Na testiranje je potrebno ponijeti osobnu iskaznicu ili putovnicu (ili neku drugu službenu ispravu sa slikom). Ukoliko ste učenik ili student odaberite opciju s popustom. Status ćete dokazati na testiranju uvidom u Index ili Iksicu. Sve upute za rješavanje testa dobit ćete od psihologa prije početka testiranja. Cijena testiranja na mjestu održavanja testiranja je 150 Kn bez obzira na status. Na svim testiranjima je obavezno nošenje zaštitnih maski i pridržavanje protuepidemijskih mjera.

Testu ne mogu pristupiti osobe mlađe od 14 godina. Osobe koje su na nekom ranijem testiranju održanom u organizaciji Mense zadovoljile uvjet za učlanjenje u Mensu, ne mogu ponovno pristupiti testu.Testiranju ne mogu pristupiti osobe koje su testirane tokom tekuće ili prošle godine. Osoba koja želi biti upisana u popis članova pod statusom potencijalnog člana mora postići rezultat unutar gornjih 2% ukupne populacije na testu inteligencije koji je odobrila Mensa i koji je pravilno proveden i nadgledan. Podaci o osobama koje postignu rezultat unutar gornjih 2% trajno se čuvaju u službenoj arhivi Udruge i te osobe se vode na službenom popisu potencijalnih članova. Pristupanje testiranju inteligencije u organizaciji Hrvatske Mense, ukoliko se postigne rezultat unutar gornjih 2%, smatra se prihvaćanjem ovog pravila.

Podaci o osobama koje ne postignu rezultat unutar gornjih 2% čuvaju se tijekom tekuće i sljedeće godine. Čuvaju se jedino u elektroničkom obliku radi evidencije pristupanja testiranju i trajno se brišu s 31. prosincem iduće godine.

Pristupanje testiranju inteligencije u organizaciji Hrvatske Mense, ukoliko se ne postigne rezultat unutar gornjih 2%, smatra se prihvaćanjem ovog pravila.

Psiholog, dužnosnik testiranja i voditelj popisa članova, kako za vrijeme provedbe testiranja tako i tokom kasnije obrade rezultata, imaju pravo diskvalificirati pristupnika ukoliko ne postupa sukladno njihovim uputama.

Refundacija troškova testiranja nije moguća.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: