Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Veslima, biciklom i pješke uz Zelene staze Dunava i Drave

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65447
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 02.09.2020. 12:16 
Naslov:  Veslima, biciklom i pješke uz Zelene staze Dunava i Drave
12.09.2020. 7:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U sklopu projekta „Zelene staze Dunava i Drave“ u organizaciji općine Erdut i grada Belišće 12. rujna 2020. godine održava se aktivan dan u prirodi na relaciji Belišće – Osijek – Porić – Erdut.

Pozivaju vas da ispratite ljeto i provedete aktivan i zabavan dan na regati kanuima od Belišća do Osijeka, vožnji biciklima od Osijek do Porića i pješačenju od Porića do Erduta. Sudionici mogu sudjelovati na svim aktivnostima ili se uključiti na početnim točkama svake od aktivnosti. Ruta prolazi kroz predivne krajolike koji se nalaze uz rijeke Dravu i Dunav, a završava u Erdutu te je prilagođena amaterima i nije potrebna visoka razina forme za odraditi sve aktivnosti.

Broj sudionika koji mogu sudjelovati na regati ograničen je na 40 sudionika, broj sudionika u vožnji biciklima ograničen je na 60 sudionika dok je broj sudionika za pješačenje ograničen na 100 sudionika. Prijaviti se možete putem OBRASCA ZA PRIJAVU do 10. rujna 2020., a ukoliko se prije određenog datuma popune prijave, iste zatvaramo. Sve aktivnosti su besplatne za sudionike.

Svaki sudionik dobit će majicu i zahvalnicu za sudjelovanje, osvježenje na lokacijama predviđenima za odmor, ručak na završetku, kanu s odgovarajućom opremom, organiziran prijevoz, prijevoz potrebne opreme, te osiguranje HGSS-a. Organizirana je i mogućnost iznajmljivanja bicikla.

PRIJAVA
- Sudionik se smatra prijavljenim kada popuni OBRAZAC ZA PRIJAVU


Informacije o sudjelovanju i mjerama sigurnostima, kao i potrebnoj opremi navedene su u obrascu za prijavu. Za sva pitanja obratite nam se na: [email protected]

Program:
07:00 sati - okupljanje u Belišću, priprema opreme i registracija
08:00 sati - start regate
12:00 sati - predviđen dolazak u Osijek na kupalište „Copacabana“, odmor i osvježenje
12:30 sati - polazak biciklima iz Osijeka do Porića
14:30 sati - dolazak biciklima u Porić, odmor i osvježenje
15:00 sati - polazak za Erdut, pješačenje ekološko – edukativnom stazom Porić
16:30 sati - ručak u Erdutu, podjela zahvalnica te druženje na organiziranom zabavnom programu

Događaj se održava uz suglasnost Stožera civilne zaštite Osječko–baranjske županije. Na događaju se provode sve preporučene zaštitne mjere vezane za pandemiju COVID-19.

Projekt Zelene staze Dunava i Drave financira se iz poziva PROMICANJE ODRŽIVOG RAZVOJA PRIRODNE BAŠTINE, u okviru Operativnog programa KONKURENTNOST I KOHEZIJA 2014.-2020. Projekt je sufinancirala Europska Unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Općine Erdut.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: