Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Novosti iz Portanove: nova otvorenja, šatorska rasprodaja, nagradna igra, opet u kino, ponuda za školu…

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 28.08.2020. 13:58 
Naslov:  Novosti iz Portanove: nova otvorenja, šatorska rasprodaja, nagradna igra, opet u kino, ponuda za ško
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Približava se početak školske godine i ukoliko do sada niste, sada je vrijeme da opremite svoje mališane za nove radne pobjede. Vremena do prvog školskog zvona je sve manje, a kako biste sve obavili u što kraćem roku zaputite se prema svojoj najdražoj shopping destinaciji i pronađite sve što vam treba na jednom mjestu. U trgovinama Portanove pronaći ćete mnoštvo akcija namijenjenih baš za povratak u školu, tako da vas uz odličnu ponudu očekuju i vrlo povoljne cijene. Početak školske godine ne mora biti stres ako se zaputite u Portanovu jer tamo zaista možete pronaći sve na jednom mjestu pa će vaša kupnja proći brzo i lako. I povoljno!

Za ljepši početak školske godine ne zaboravite i preuzeti školske rasporede na Info pultu Portanove koje je, kao i svake godine, Portanova pripremila za sve školarce potpuno besplatno.





Osim toga, sa svakim računom iz Portanove, bez obzira na iznos, možete sudjelovati u nagradnoj igri koja donosi hrpu nagrada! Prva nagrada je električni romobil Xiaomi MI M365, a preostalih 70 su nagrade koje su pripremile trgovine ovog trgovačkog centra. Ono što vi trebate napraviti da biste sudjelovali u nagradnoj igri je sačuvati račun od svake, pa i najmanje kupnje obavljene u Portanovi u periodu trajanja nagradne igre, od 16. kolovoza do 16. rujna 2020., jer svaki račun se računa kao jedna prijava. Na web stranici Portanove pronađite i ispunite nagradni obrazac i na taj način prijavite se za sudjelovanje. I svakako sačuvajte račune i nakon prijave jer će vam trebati prilikom preuzimanja nagrade!



Ljubitelji sedme umjetnosti konačno su došli na svoje i ponovno imaju priliku uživati u filmskim doživljajima na velikom platnu u 9 vrhunski opremljenih dvorana u CineStaru Portanova koji nakon pet mjeseci opet radi punom parom. Potražite svoje ulaznice online već danas, držite se preporuka i odgovorno uživajte u svijetu filma.

One sportskog duha obavještavamo da je danas na parkiralištu Portanove Hervis otvorio veliku šatorsku rasprodaju sportske obuće, opreme i tekstila. Cijene su snižene do čak 60%, a Hervis šator bit će na parkiralištu Portanove sve do nedjelje 19. rujna 2020.





A od sljedećeg tjedna ponuda Portanove postaje bogatija za novog stanovnika i novu uslugu. U utorak 1. rujna 2020., s radom započinje CHIX threading bar gdje ćete se svakodnevno, i to bez prethodnog naručivanja, moći prepustiti profesionalcima kada su vaše obrve u pitanju. U utorak, na dan otvorenja, isprobajte oblikovanje obrva koncem, bojanje obrva ili neku drugu uslugu iz bogate ponude uz 40% popusta.



[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: