Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Besplatna turistička tura i online kampanja "Osječko ljeto "dvadeseto" Turističke zajednice grada Osijeka

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65705
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 27.08.2020. 12:26 
Naslov:  Besplatna turistička tura i online kampanja "Osječko ljeto "dvadeseto" Turističke zaj
28.08.2020. 18:15
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Iako ljeto traje još skoro mjesec dana godišnji odmori su iza nas, a danas je datum na koji bi inače obilježavali posljednju Osječku ljetnu noć u ovoj godini.

Kako smo u vremenu kada su nam putovanja i sloboda na koju smo navikli uvelike ograničeni, okrenuli smo se uživanjima sa svojom obitelji, šetnji parkovima, vožnji biciklom s prijateljima, spremanju slastica i malim vrtnim druženjima….

Percepcija luksuza se promijenila. Kao i ekskluzivnosti. Ne biramo više prenapučena mjesta, kao ni prevelika društva. Grad po mjeri čovjeka, društvo po mjeri duše. To je upravo Osijek. Bilo da je Vaš grad, ili ste tu u prolazu, u gOStima, sigurno će vam pristajati. Lijep je u sva 4 godišnja doba.

Lijep je i ljeti. Jeste li doživjeli ljeto u Osijeku ove godine?

Nakon uspješne manifestacije u srpnju Turistička zajednica grada Osijeka i ovaj mjesec želi uključiti građane i sve drage goste u obilježavanje Osječke ljetne noći kroz online kampanju pod nazivom Osječko ljeto ˊdvadeseto.

Ispričajte nam svoju priču na temu osječko ljeto 'dvadeseto.

Kako ste ga proveli? Jeste li otkrili neko novo, skriveno mjesto? Je li Drava ove godine bila hladnija nego prošle? Ispričajte nam što je za Vas “ljeto u Osijeku“. Pokažite nam Vaše doživljaje ovogodišnjeg ljeta i recite nam kako bi pozvali svoje prijatelje, poznanike, turiste da provedu ljeto u Osijeku?

Sve informacije i detalje nagradnog natječaja potražite na webu i društvenim mrežama Turističke zajednice grada Osijeka. Natječaj se otvara danas na datum Osječke ljetne noći, a završava 22. rujna 2020. zadnjeg dana ljeta.

Za potpuni doživljaj osječkog ljeta, TZGO organizira besplatno turističko vođenje pod nazivom Vojnici, gostionice, bludnice koje će se održati danas, petak 28. kolovoza 2020. Početak ture je u 18:15 sati na trgu Vatroslava Lisinskog ispred pulta Turističke zajednice gdje će biti evidentirani svi sudionici ture. Kako je do sada navedena tura imala veliki odaziv građana, iz TZGO upozoravaju na nužnost pridržavanja svih epidemioloških mjera.

Napomena: tura nije prilagođena djeci i maloljetnicima.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: