Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



GISKO: Ljetne radionice kritičkog mišljenja

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65780
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 21.08.2020. 11:00 
Naslov:  GISKO: Ljetne radionice kritičkog mišljenja
28.08.2020. 9:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Udruga za rad s mladima Breza i Klub mladih Lonac u suradnji s Gradskom i sveučilišnom knjižnicom Osijek organizira još jedan set radionica kritičkog mišljenja za mlade između 15 i 30 godina. Voditelj radionica je sveučilišni profesor Bruno Ćurko (Filozofski fakultet Split) te član Udruge Mala filozofija iz Zadra, koji je pripremio dvije zanimljive radionice za vježbanje kritičkog mišljenja.

Radionice su zamišljene kao neformalni susret i druženje te su namijenjene mladim kreativcima, skepticima i istraživačima koji vole s dozom sumnje propitivati svijet.

Radionice će se održati u petak, 28. kolovoza 2020., od 9:00 do 12:30 u prostorima Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek (American Corner), a namijenjene su svim zainteresiranim mladima. Prijaviti se možete na e-mail adresu [email protected] najkasnije do 27. kolovoza.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: