Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Back to school može biti cool - nagradna igra i sve za školu po super cijenama

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65647
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 20.08.2020. 12:00 
Naslov:  Back to school može biti cool - nagradna igra i sve za školu po super cijenama
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Koliko god ljeto dugo trajalo, uvijek nam se čini kako je sve prebrzo prošlo. Za par dana zazvonit će prvo školsko zvono koje će obilježiti početak nove školske godine te je sada krajnje vrijeme da krenete u shopping i opremite svoje mališane za nove radne pobjede.

Roditelji dobro znaju koliko je pripreme potrebno kako bi početak školske godine prošao u savršenom redu, pogotovo u ovim izazovnim vremenima. Od knjiga i bilježnica, nove odjeće i obuće pa sve do sitnica koje su svakom školarcu potrebne. Ima nešto čarobno u tim novim počecima, mirisu novih knjiga i odabiru nove odjeće, stoga smo i mi prošetali Portanovom kako bi saznali što se nudi. A ono što vam možemo poručiti je – početak školske godine ne mora biti stres ako se zaputite u Portanovu jer tamo zaista možete pronaći sve na jednom mjestu pa će vaša kupnja proći brzo i lako. I povoljno!



Osim toga, sa svakim računom iz Portanove, bez obzira na iznos, možete sudjelovati u nagradnoj igri koja donosi hrpu nagrada! Prva nagrada je električni romobil Xiaomi MI M365, a preostalih 70 su nagrade koje su pripremile trgovine ovog trgovačkog centra. Osim ovog cool električnog romobila, nema koga neće razveseliti i ostatak nagrada… poklon bonovi u vrijednosti 500,00 kuna iz Shoostera i Springfielda, poklon bonovi u vrijednosti 300,00 kuna iz Office Shoesa, poklon bonovi u vrijednosti 200,00 kuna iz trgovina ShoeBeDo, Konzum, Skechers, s.Oliver… i mnoge druge nagrade.



Ono što vi trebate napraviti da biste sudjelovali u nagradnoj igri je sačuvati račun od svake, pa i najmanje kupnje obavljene u Portanovi u periodu trajanja nagradne igre, od 16. kolovoza do 16. rujna 2020., jer svaki račun se računa kao jedna prijava. Na web stranici Portanove pronađite i ispunite nagradni obrazac i na taj način prijavite se za sudjelovanje. I svakako sačuvajte račune i nakon prijave jer će vam trebati prilikom preuzimanja nagrade!

Za ljepši početak školske godine ne zaboravite i preuzeti školske rasporede na Info pultu Portanove koje je, kao i svake godine, Portanova pripremila za sve školarce potpuno besplatno.



U subotu 22. kolovoza 2020., u Portanovi se organizira još jedna u nizu humanitarnih akcija dobrovoljnog darivanja krvi. Djelatnici Gradskog društva Crvenog križa Osijek i Kliničkog zavoda za transfuzijsku medicinu KBC-a Osijek, u suradnji s Portanovom, čekaju vas od 17 do 20 sati na 2. katu Portanove.



[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: