Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Želite li naučiti PHP? Inchoo organizira (još jednu) besplatnu PHP akademiju!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65440
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 19.08.2020. 13:07 
Naslov:  Želite li naučiti PHP? Inchoo organizira (još jednu) besplatnu PHP akademiju!
31.08.2020. 17:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Inchoo, HGK, EFOS i Centar za poduzetništvo, u sklopu projekta PARTNER NET 2 organiziraju besplatnu PHP akademiju za nezaposlene osobe i izvanredne studente. Ostalo je još nekoliko mjesta, a prijaviti se možete do nedjelje, 23. kolovoza 2020.

Akademija počinje 31. kolovoza 2020. i trajat će 4 tjedna. Akademija će se održavati 3x tjedno; ponedjeljkom, srijedom i petkom, od 17 do 20 sati tijekom četiri tjedna, počevši od 31. kolovoza, u prostorijama Ekonomskog fakulteta u Osijeku.

U navedenih četiri tjedna održat će se 36 sati predavanja, a od 24 polaznika očekivat će se da puno vremena posvete rješavanju zadaća. Učit ćemo od osnova do naprednog PHP-a, poslije čega će polaznici izraditi završni rad; potom ćemo s 5 izabranih provesti dodatnu edukaciju u prostorima naše tvrtke – u trajanju od 4 tjedna – i najboljima dati priliku da postanu dio našeg tima.

Više detalja o akademiji i link za prijavu potražite na linku.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: