Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Detalji napada na dvoje djece u Baranji – motiv napada neplaćeni račun za struju?

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65430
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 18.08.2020. 10:42 
Naslov:  Detalji napada na dvoje djece u Baranji – motiv napada neplaćeni račun za struju?
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

[16.12.2020.] Protiv čovjeka koji je odvijačem izbo dvoje djece u Baranji podignuta optužnica zbog pokušaja teškog ubojstva


[18.08.2020.] 49-godišnji napadač osumnjičen za dva pokušaja teškog ubojstva


Kako smo pisali, jučer je uhićen 49-godišnji muškarac koji je u mjestima Darda i Mece dvoje djece izbo, navodno odvijačem. U međuvremenu se saznaje sve više detalja ove nezapamćene tragedije koja je potresla cijelu Hrvatsku.

Kako doznaje RTL televizija, djevojčica i dječak hitno su prevezeni u osječku bolnicu. Neslužbeno se doznaje kako je riječ o dječaku i djevojčici starima 11 godina. Djevojčica je puštena kući na njegu, što znači da su njezine ozljede lakše prirode, međutim dječak je teže nastradao i nalazi se pod monitoringom osječkih liječnika. No, najvažnije je to što su oboje izvan životne opasnosti.

Napad se, podsjetimo, dogodio jučer u 10:45 sati kada je 49-godišnji napadač stigao ispred trgovine u Dardi te je dječaka napao odvijačem. Potom je krenuo dalje niz ulicu prema susjednom mjestu Mece gdje je susreo djevojčicu koja se vozila na skateu, a koju je srušio i također napao odvijačem. Sve to govori da su žrtve napada izabrane nasumično.

O motivu napada se još samo nagađa, no s objava na napadačevim društvenim mrežama moglo bi se zaključiti kako bi motiv napada mogao biti neplaćeni račun za električnu energiju zbog čega mu je HEP isključio struju te je on pobjesnio.

Inače, mještani napadača opisuju kao “samozatajnu i mirnu osobu” (nisu li svi takvi?) te ne znaju puno o njemu. U javnosti se nije mnogo pojavljivao, a navodno je psihički bolesna osoba što bi mogao biti pravi motiv ovog suludog i nezapamćenog napada.

Napadač je ubrzo uhićen i nalazi se u osječkoj policiji, a policija i DORH i dalje rade na cijelom slučaju nakon što su jučer obavili razgovore s očevicima i susjedima napadača.





Tekst: Osijek031.com
Foto: Ilustracija

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: