Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



In da Sofa: in my perivoj

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65705
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 17.08.2020. 18:11 
Naslov:  In da Sofa: in my perivoj
22.08.2020. 17:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Kraljevska karavana iz kneževine Držislavove seli se u Perivoj kralja Tomislava, mjesto gdje Kreativna agencija Adverta nastavlja sa svečanostima. Ove subote, 22. kolovoza 2020., od 17.00 sati po centralnoosječkom vremenu, ustoličit ćemo ms. Zabavu i mr. Provoda kao nove vladare grada na Dravi.

Podajte im se i poklonite uz zvuke kneza Keme i bana Flegme koji će mahanjem žezla činiti da atmosfera proključa kao zaboravljeni podgrijani grah u studentskom stanu na Vijencu. Prepustite se dobrim osjećajima koje zajedno gradimo godinama, ispoštujte mjere stožera, ali prije svega perivoj / park i sva bića koja u njemu žive i ispaljujmo te sjajne osjećaje u svemir da se nježno posipavaju po nama narednih nekoliko dana. Dođite na ples i kao na teniskim terenima pored, dozvolite da vam serviramo nezaboravan provod.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: