Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Sunce "Društvo za psihološku pomoć": Projekt "Nisi sam/-a"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65780
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 17.08.2020. 12:25 
Naslov:  Sunce "Društvo za psihološku pomoć": Projekt "Nisi sam/-a"
Od 17.08.2020. 7:00 do 21.08.2020. 6:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Sunce „Društvo za psihološku pomoć“ provodi projekt pod nazivom „Nisi sam/-a“. Projekt je financiran od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, a partner na projektu je Osnovna škola „Antnuna Mihanovića“ u Osijeku . Cilj projekta je poboljšanje kvalitete života samohranih roditelja putem osnivanja grupa podrške vođenih od strane stručnjaka psihologa za roditelje, ali i za njihovu djecu.

Projekt će se provoditi kroz ciklus radionica za djecu i roditelje, te kroz individualno savjetovanje. Radionice za roditelje uključivati će uvijek aktualne teme poput unaprjeđivanja komunikacije i odgojnog stila, suočavanje sa stresom te kako pronaći vremena za vlastite želje i potrebe. Radionice za djecu osmišljene su tako da se kroz igru i druženje prorade teme koje se tiču razvoda roditelja, prepoznavanja i kontrole emocija te razvoja pozitivnih socijalno-emocionalnih vještina.

Radionice i savjetovanje su besplatni za sve sudionike, stoga ovim putem pozivaju razvedene roditelje da se prijave na sudjelovanje zajedno s djecom. Prijave se vrše putem e-mail adrese [email protected] ili na broj telefona 031 368 888, svakim radnim danom od 7 do 15 sati.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: