Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Predavanjem o marketingu započeo prvi sastanak Udruge Glas poduzetnika u Osijeku

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65429
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 14.08.2020. 10:18 
Naslov:  Predavanjem o marketingu započeo prvi sastanak Udruge Glas poduzetnika u Osijeku
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U srijedu 12. kolovoza 2020., u prostoru Poduzetničkog inkubatora BIOS u Osijeku, održan je prvi sastanak Udruga GLAS PODUZETNIKA — regionalnog ureda Osijek, kojemu je prethodilo predavanje "Marketing mikro i malih poduzetnikaMiljenka Švarcmajera iz đakovačkog Schwarz Studija.

Na predavanje se nadovezala rasprava nazočnih članova o izazovima i problemima s kojima se poduzetnici suočavaju te savjetima onih koji su to već prošli.

Osim što smo se međusobno upoznali, vjerujem da smo svi čuli ponešto zanimljivo i korisno, a možda će iz tog povezivanja proizaći i kakva poslovna suradnja.” — rekao je Nandino Lončar, koordinator regionalnog ureda Osijek.

Nastavak lokalnih aktivnosti UGP-a za područje Osječko-baranjske županije planira se već sljedeći mjesec.

Tema sljedećeg predavanja još nije definirana, no nastavit će se s osnovnim setom znanja — marketing, prava kupaca i prodavatelja, prodajne vještine, radno pravo, GDPR, javni nastup, prisutnost na internetu, itd. — pa sve do naprednijih, ovisno o mogućnostima i interesu.

Kao koordinator regionalnog ureda Osijek, osim koordiniranja aktivnosti UGP-a s nacionalne razine, cilj mi je raditi i lokalne aktivnosti u svrhu dijeljenja znanja i osnaživanja poduzetnika.” — dodao je Lončar te pozvao sve, ne samo poduzetnike, da se učlane na web stranici udruge glaspoduzetnika.hr. Osječko-baranjska županija broji preko 400 članova, od čega je trećina aktivnih.



Tekst i foto: UGP

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: