Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Cannonsi imaju novi dom

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65780
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 13.08.2020. 12:52 
Naslov:  Cannonsi imaju novi dom
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Osječki Topovi imaju novi dom. Nakon dugih jedanaest godina na Speedwayu, uz partnerstvo sa NK Elektrom, sele se na stadion kraj Drave. Razumljivo je da su osjećaji sjete i sreće pomiješani - ipak je riječ o više od desetljeća znoja, krvi i suza koji će zauvijek obilježiti taj legendarni teren koji je odgojio generacije i na kojem su skovani najveći uspjesi kluba.

Novi dom uz Promenadu im neće biti potpuna nepoznanica, jer se velika većina prijašnjih utakmica i turnira već održavala upravo tamo, te je ovim potezom ta dugogodišnja povezanost konačno i postala službena.

Nostalgija nas uvijek romantično vuče prema onome na što smo navikli i gdje smo bili sretni, no mora se priznati da su Topovi odavno prerasli teren namijenjen prvenstveno rekreativcima gdje uvjeti za ozbiljan klub jednostavno nisu bili dostatni. S ovim preseljenjem daje se dodatni legitimitet projektu započetom sada već davne 2009. godine, te daje platformu na kojoj se mogu graditi neminovni budući uspjesi.

Nakon kratke ljetne pauze Topovi kreću s treninzima i pripremama za Hrvatsku Flag Football Ligu na novom terenu, u novim svlačionicama, u novom okruženju i pozivaju sve zainteresirane da im se pridruže. Prvi trening počinje u ponedjeljak 17. kolovoza 2020. u 18:00h na terenu NK Elektre u Tvrđi.

Svi zainteresirani juniori od 13-18 godina te seniori od 18 godina slobodni su javiti se na društvene mreže Kluba američkog nogometa Topovi Osijek – Osijek Cannons te kontakt broj (098/997-1004).







Tekst i foto: Marin Ljubas

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: