Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Članovi UPS Pampas u posljednjih nekoliko tjedana ostvarili zavidne rezultate

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65676
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 11.08.2020. 12:05 
Naslov:  Članovi UPS Pampas u posljednjih nekoliko tjedana ostvarili zavidne rezultate
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Klub za praktično streljaštvo UPS Pampas osnovan je 1994. godine od strane prijatelja koji su zaljubljenici u sportsko streljaštvo. Danas broji preko 50 članova koji aktivno treniraju i sudjeluju u raznim streljačkim disciplinama, te zajedno rade na promicanju sportskog streljaštva u Republici Hrvatskoj i zalaže se za zakonitu, sigurnu i pravilnu uporabu svih vrsta dopuštenog oružja.

2020. godina je do sada bila iznimno uspješna za UPS Pampas, kako na natjecanjima održanim u Hrvatskoj, tako i na natjecanjima u drugim Državama.

Iznimno puno vremena, truda, treniranja i natjecanja dovela su do toga da članovi UPS Pampas ostvare zavidne rezultate i više puta u Osijek donesu zlatna, srebrna i brončana odličja.



Ona najvažnija su se upravo dogodila u posljednjih nekoliko tjedana na Državnom prvenstvu Mađarske, koje se održalo u Dunaujvarosu na kojem je sudjelovalo 150 natjecatelja iz više Država, na kojem je Tomislav Tomljanović osvojio zlato u ukupnom poretku, a Goran Lišnjić broncu u seniorskoj konkurenciji.



Samo vikend nakon osvajanja zlata i bronce na Državnom prvenstvu Mađarske, UPS Pampas je ponovio izvrsnu formu na Extreme kupu Mađarske koji se održao u gradu Csongrad, na kojem je sudjelovalo 95 natjecatelja iz više Država. Tomislav Tomljanović je osvojio zlato u ukupnom poretku, Bernard Bradač je osvoji broncu, dok je Goran Lišnjić osvojio broncu u seniorskoj konkurenciji.



Uspješan je bio i protekli vikend u Austrijskom Grazu na Steiermark kupu na kojem je sudjelovalo 70 natjecatelja iz više Država, Tomislav Tomljanović je osvojio srebrnu medalju u ukupnom poretku, a uspješni su bili i Bernard Bradač koji je osvojio 10. mjesto, te Darko Dumendžić koji je osvojio 12. mjesto.



Ispred Kluba UPS Pampas je nadolazeće Državno prvenstvo Hrvatske koje će se održati na Vinkovačkom strelištu u organizaciji Kluba KPS Strijelac, na kojem se očekuje više od 150 natjecatelja iz više Država.





Tekst i foto: Klub za praktično streljaštvo UPS Pampas

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: