Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Vinski susreti u Regionalnoj vinoteci u Osijeku

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65698
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 10.08.2020. 12:15 
Naslov:  Vinski susreti u Regionalnoj vinoteci u Osijeku
12.08.2020. 18:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Veliko nevrijeme i led poharalo je prošli tjedan vinorodni kraj Baranje. Snažna tuča nanijela čak do 70 posto štete u vinogradima. Tim povodom Regionalna vinoteka i Turistička zajednica Osječko-baranjske županije kao simboličnu gestu organiziraju prezentacije vinara čiji su vinogradi nastradali. Prvi vinski susret zakazan je već ove srijede, 12. kolovoza 2020., u 18:00 sati u Regionalnoj vinoteci (Fakultetska bb - Tvrđa, pored Vodenih vrata).

Prva vinarija koja će se predstaviti ove srijede je Vinarija Kolar iz baranjske Suze. Prezentirat će se šest etiketa, a degustaciju će voditi Ljudevit Kolar, vlasnik vinarije. Za sudjelovanje na degustaciji potrebno je izvršiti rezervaciju, a mjesto je moguće rezervirati putem e-maila - [email protected] ili [email protected] ili telefonom - 091/4500 205 (Damir Zrno).

Broj mjesta je ograničen, stoga predlažemo svim vinoljupcima da rezerviraju mjesto na vrijeme. Vina vinarije Kolar kao i ostalih vinarija pogođenih nevremenom moći će se kupiti nakon prezentacije u Regionalnoj vinoteci po podrumskim cijenama uz prigodan popust do tjedan dana iza pojedine prezentacije. Vinarija Kalazić predstavit će svoju vinsku paletu 19. kolovoza 2020., a Vinarija Gerštmajer iz Zmajevca 26. kolovoza 2020. Kako krajem kolovoza kreću berbe grožđa napravit će se stanka od dva tjedna nakon koje se nastavljaju vinski susreti u Regionalnoj vinoteci.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: