Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Novo normalno ljeto u Očnim optikama Lens

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 13.08.2020. 9:00 
Naslov:  Novo normalno ljeto u Očnim optikama Lens
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Sunce, more, pijesak…. ove godine definitivno upotpunjavanju i „pozitivne“ COVID priče. Da nam je netko rekao prije godinu dana da ćemo hodati sa zaštitnim maskama i na svakom koraku prati ruke vjerojatno bismo mu rekli da nije normalan.

Da je situacija potpuno normalna mogli bi se sada našaliti kako nam se od kupanja, ronjenja i uživanja na moru ili u bazenima počinju pluća pretvarati u škrge, a među prstima počinju izrastati plivače kožice.

Zapravo i nije potpuno drugačija situacija na evolucijskom planu jedino što su uzroci bitno drugačiji. Zaštitne maske i konstantno pranje ruku ove godine su veći uzrok pretvaranja nas u vodozemce nego morska voda i bazeni. Nekada nenormalno, danas nam postaje sasvim normalno.

Neovisno o tome jeste li odlučili ostati u svom gradu, planinariti, šetati, sunčati se uvijek imate priliku uhvatiti pokoju zraku sunca i uživati o čarima još uvijek nam prekrasne prirode.

Godišnji odmor i dioptrija

Iako vjerojatno idete na odmor s pametnim telefonom, laptopom, iPadom i možda još kojim tehnološkim čudom, ne zaboravite da ste na odmoru. Svjesni smo da užitak za mnoge nije potpun, ako bar malo ne iskoriste i blagodati moderne tehnologije.



Pokušajte si priuštiti vrijeme bez interneta, televizije, računala i mobitela. Vaše će tijelo i um znati cijeniti vrijeme provedeno u tišini, čitanju dobre knjige, prirodi, omiljenom sportu….

Kako god da vrijeme odlučili provesti sve se svodi na uživanju u prekrasnim obzorima i čitanje. Neizostavan dodatak uz laptop, telefon iPad, knjigu, plažu….kod velikog broja ljudi su naočale – sunčane ili dioptrijske ili kombinacija dioptrije sa sunčanima.

Posebno zanimljiv i vrlo atraktivan novitet za one koji su navikli škicati sve što se događa (posebno na plaži), a zbog problema s vidom ne mogu si priuštiti potpuni doživljaj uživanja su dioptrijske naočale s dodatkom zaštite za sunce. Vrlo pogodan novitet za sve nestašne poglede koje želite prikriti ispod sunčanih leća, a Vama donose visoku dozu hedonizma i boravak na plaži čine potpunim.

Posebne akcijske pogodnosti za nosioce dioptrijskih naočala

U susret ljeta i godišnjih odmora u Očnoj optici Lens traje akcija u kojoj kupci: dioptrijskih okvira ostvaruju pravo na besplatne dioptrijske leće – ušteda od 230,00 kn, kompletnih dioptrijskih naočala s dodatkom za sunce ostvaruju – uštedu od 300,00 kn

Vi samo trebate otvoriti oči, a sve ostalo će za Vas odraditi ekipa u Očnoj optici Lens.
- akcija traje do 25. kolovoza 2020. godine.
- pravo na uštedu od 230,00 kuna ostvaruju kupci dioptrijskih okvira cjenovnog razreda 300,00 kn i više,
- pravo na uštedu od 300,00 kuna ostvaruju kupci dioptrijskih leća cjenovnog razreda 590,00 kn i više.

Posebne akcijske pogodnosti za nosioce kontaktnih leća


CooperVision Biofinity® leće spadaju u najnoviju (treću) generaciju silikon hidrogel leća.

Korisniku pružaju kontinuiranu cjelodnevnu udobnost tijekom deklariranog perioda nošenja (30 dana).

Visoka propusnost kisika 160 dk/t pomaže u održavanju zdrave fiziologije rožnice.

Podržavaju prirodno svojstvo vlaženja bez dodatnih aditiva što pomaže minimizaciji nakupina te maksimalnoj udobnosti leće.

Patentirani zaobljeni rubovi leće daju maksimalnu udobnost.

Asferni dizajn prednje plohe pridonosi izvrsnoj oštrini vida.

Očna optika Lens
- Pavla Pejačevića 5, Osijek – 031 367 090
- Hrvatske Republike 29,Osijek – 031 211 700
Web: Lens-optika.hr
E-mail: info[at]lens-optika[dot]hr

[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: