Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Prvi osječki noćni polumaraton "Sunset Run 2020."

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65447
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 03.08.2020. 10:41 
Naslov:  Prvi osječki noćni polumaraton "Sunset Run 2020."
22.08.2020. 19:14
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

[FOTO] 3u1: subota začinjena s tri zanimljiva događaja - Sunset Run, BikeOS i Gumiranje na Dravi


SRK Run4Fun, uz partnere - grad Osijek, Tržnicu Osijek d.o.o. te Osječku tvornicu ideja, organizira Sunset Run 2020. - utrku najljepšem europskom šetnicom.

Ovogodišnje, drugo po redu, izdanje trkačke manifestacije Sunset Run održat će se u planiranom terminu u subotu, 22. kolovoza 2020. s početkom u 19 sati i 14 minuta.

Očekuje nas veliki broj trkačica i trkača koji će nastupiti u jednoj od tri predviđene discipline (7, 14 i 21 km), dotičući osječke mostove po atraktivnoj šetnici uz Dravu, a najduža je trkačka dionica ujedno i prvi osječki noćni polumaraton.

S obzirom na epidemiološku situaciju utrka će se održati uz dodatne mjere opreza i maksimalan trud organizatora i volontera u striktnom provođenju svih predloženih mjera za kontrolu i suzbijanje epidemije te uz odgovorno ponašanje svih sudionika.

Nadamo se još jednoj uspješnoj utrci kojom ćemo promovirati trčanje i zdrav način života te istovremeno istaknuti ljepote grada Osijeka.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: