Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Četiri novooboljele osobe u OBŽ: jedna osoba preminula

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65698
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 29.07.2020. 10:59 
Naslov:  Četiri novooboljele osobe u OBŽ: jedna osoba preminula
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Tijekom posljednja 24 sata u Kliničkom bolničkom centru Osijek i Zavodu za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije testirano je 218 uzoraka, od kojih su četiri bila pozitivna. Tri su osobe s područja Ispostave Osijek, a jedna s područja Ispostave Beli Manastir.

U KBC-u Osijek hospitalizirana je 31 oboljela osoba, a dvije su na respiratoru. Tijekom posljednja 24 sata preminula je jedna osoba (1941. godište) s područja Osječko-baranjske županije, bila je hospitalizirana, liječena u respiracijskom centru te sa značajnim komorbiditetom.

11 novih kontakata je stavljeno u samoizolaciju, pa se danas sveukupno u samoizolaciji na području naše županije nalazi 290 osoba.

Policija je samoinicijativno provjerila 22 osobe u samoizolaciji i nije utvrdila kršenje, a dojava građana o kršenju mjere samoizolacije nije bilo.





Tekst: OBZ.hr
Foto: Ivana Mandić/Foto-arhiv031

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
akoide
Offline
Ukupno postova: 840
Spol: Muško Muško
Post Postano: 29.07.2020. 16:39 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Citat: › preminula je jedna osoba (1941. godište)... sa značajnim komorbiditetom.

Što bi to trebalo značiti, kao neko opravdanje za liječnike? Inače bi je, kao spasili, da je bila mlada i zdrava. Pa završi li kod nas tkogod mlad i zdrav u bolnici zbog korone?
Nitko ne krivi liječnike, ali organizaciju zdravstva možda da. Zato su uporni u ponavljanju te mantre, ali evo uporan sam i ja.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: