Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



[VIDEO] Predstavljeni promotivni video spotovi TZ Baranje i Bilja

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 22.07.2020. 12:07 
Naslov:  [VIDEO] Predstavljeni promotivni video spotovi TZ Baranje i Bilja
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Iako je nova 2020 godina započela obećavajuće s velikim postotkom gostiju u odnosu na prethodnu godinu, nesretna koronakriza učinila je svoje te su turističke brojke u Baranji u ovom trenutku tek na razini od 50% prošlogodišnjih.

Stoga su turističke zajednice Baranje i Općine Bilje u suradnji s tvrtkom Pointers u Parku prirode Kopački rit predstavile dva promotivna video uratka koji će se prikazivati na 12 svjetskih sajmova u idućih godinu dana, a kojima se promoviraju ljepote i turistička ponuda Baranje.

Radi se o kratkim filmovima autora Krunoslava Weinperta iz tvrtke Pointers, nastalima u sklopu projekta „Komadić raja Hrvatske“, a riječ je o turističkim vodičima s naracijom. Hrvatska naracija je dovršena, a rade se još naracije na njemačkom, engleskom i madžarskom jeziku.

Snimljeni filmovi u trajanju od dvije i pol do tri minute prikazuju prirodne, kulturne i gurmanske ljepote Baranje, Park prirode Kopački rit, kao i aktivnosti kojima se gosti mogu baviti. Putem promo filmova posjetitelji će na lakši način doći do informacija i odabrati Baranju kao svoju turističku destinaciju.



Weinpert je istaknuo kako su ciljna skupina projekta pretežno gosti iz zapadne Europe jer je prošle godine tvrtka Pointers u suradnji s OBŽ-om obavila opsežno istraživanje koje je pokazalo da najveći broj gostiju dolazi iz Njemačke, Austrije i drugih zapadnoeuropskih zemalja.

Direktor Turističke zajednice Baranja Matej Perkušić rekao je kako su ovo tek prva dva promotivna video uratka napravljena od strane tvrtke Pointers te kako će ih biti još. Kao komparativnu prednost Baranje u ova korona vremena istaknuo je određenu sigurnost u ovim specifičnim uvjetima pruža jer se radi o privatnim malim smještajima gdje gosti mogu biti izolirani.

Perkušić je izjavio i kako je na području TZ Baranja trenutno u izgradnji desetak novih smještajnih kapaciteta s 80 do 100 novih kreveta, no upozorio je i da današnji gosti u svojim „bazama“ traže i dodatne sadržaje na OPG-u poput bazena.











Tekst: Osijek031.com
Foto: Screenshot video

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: