Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Ugrabite fantastične ponude u Portanovi

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 17.07.2020. 9:20 
Naslov:  Ugrabite fantastične ponude u Portanovi
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Sezonska sniženja u su u punom jeku, a dodatno, ovaj vikend će i humanost opet biti na djelu u Portanovi.

Ako ste jedan od onih koji uspješno ignoriraju prvi krug sezonskih sniženja u nadi da će vaši omiljeni komadi biti maksimalno sniženi pa strpljivo čekate drugi krug, imamo sjajnu vijest! Drugi krug sniženja, a u nekim trgovinama čak i treći, je započeo. Uputite do svoje omiljene shopping destinacije i iskoristite najbolje popuste u godini. Nemojte izvisit.



U još ljepšem i prostranijem dm-u čekaju vas brojne pogodnosti

U petak, 17. srpnja 2020., posjetite još ljepši i prostraniji dm u Trgovačkom centru Portanova jer vas dm časti s 15 % popusta na ukupnu kupnju iznad 200 kuna.



Za sve kupce dm je pripremio i prigodne, ljetne poklone. Kupcima koji u petak 17. srpnja potroše više od 150 kuna, dm će pokloniti praktičnu torbu koja može poslužiti za shopping i za plažu, a ako u dm-u potrošite više od 300 kuna, na poklon ćete dobiti ručnik za plažu.

Vjerujem da će preuređena prodavaonica dm-a našim kupcima pružiti još ugodnije iskustvo kupnje. Radujemo se što im i dalje možemo osigurati ljubaznu uslugu i kvalitetne proizvode po dobroj cijeni od sada u još ljepšoj i prostranijoj prodavaonici“, izjavila je Ivana Trcović, područna menadžerica dm-a.

U dm-u u otkrijte više od 17.000 proizvoda koji će zadovoljiti potrebe svih ukućana i ne zaboravite da dm nudi sve što vam treba da se pripremite za ljeto i visoke temperature. Birajte među brojnim proizvodima za zaštitu od sunca, njegu nakon sunčanja te istražite posebnu ponudu ručnika, cekera i šešira. Pri tome, ne zaboravite na dm active beauty karticu uz koju ostvarujete vrijedne bodove koje kasnije možete zamijeniti za popust, a do 19. srpnja 2020., dm vam poklanja čak 10x više bodova na ukupnu kupnju.

Još više informacija i pogodnosti potražite na internetskoj stranici dm-a.



Sutra darujte krv u Portanovi

Portanova nastavlja sa akcijom Dobrovoljnog darivanja krvi u prostoru u sklopu centra što se po broju darivatelja koji se svaki puta odazovu akciji pokazalo kao pun pogodak. U subotu, 18. srpnja 2020., na redu je još je još jedna takva akcija. Djelatnici Gradskog društva Crvenog križa Osijek i Kliničkog zavoda za transfuzijsku medicinu KBC-a Osijek čekaju vas od 17 do 20 sati na 2. katu Portanove.



Sigurnost neka bude na prvom mjestu

Kada je riječ o zaštiti zdravlja sebe i drugih, onda nema opuštanja. I kada ste u shoppingu pridržavajte se svih propisanih i preporučenih mjera opreza. Nosite zaštitne maske prilikom ulaska u trgovine, pazite na propisani razmak u kretanju centrom, perite ruke sapunom, koristite dezinfekcijska sredstva na ulazima i uživajte u sigurnom shoppingu.



[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: