Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



In Da Sofa @ dvorište Prehrambeno - tehnološkog fakulteta

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 14.07.2020. 18:36 
Naslov:  In Da Sofa @ dvorište Prehrambeno - tehnološkog fakulteta
18.07.2020. 17:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

[16.07.2020.] Slobodno izlijte tisuće suza jer nebo je odlučilo izliti milijune tisuća kapljica te tako onemogućiti održavanje prvog dana Sofice. Ukratko, odgađamo petak i molimo Vakulu da nam odobri subotu.

Kako sada stvari stoje, ukruto, ne bi trebalo biti kiše, ali ni neke visoke temperature koja bi nas dodatno grijala. Ako mislite da je dovoljna ljubav, uz koje gorivo s C2H5OH kombinacijom atoma da nas izolira od nedostatka sunca i topline, pišite nam u komentar te tako pomozite u donošenju odluka. Želimo ples, želimo odgovornu zabavu, želimo one trenutke koje cijenimo, ali ne želimo protiv prirode i onoga što nam servira. Hvala na razumijevanju i jako se nadamo da se družimo u subotu!





[14.07.2020.] Ovog vikenda, u petak i subotu 17. i 18. srpnja 2020. covide s početkom u 17.00 sati pa sve do 01.00 održat će se narodna svečanost namijenjena svim generacijama, poznata i popularna manifestacija rođena u Osijeku prije 6 godina, plesna i pozitivna In da sofa.

Na prekrasnoj lokaciji u dvorištu Prehrambeno - tehnološkog fakulteta u Osijeku u Tvrđi, sa šljaštećim elementima koji izazivaju ugodu te uz podršku najoštrijih igrača za miks pultom - gospodom Flegmom (Goran) i Umbom (Mario), dođite po dozu grljenja, ljubavi i "kao poljubaca s metar i pol razmaka". Osvojite si punjenje pozitivom, otresite loše vibracije sa sebe, isperite pritisak i dođite na odgovorno opuštanje. Darujte si provod koji započinje s Kid's Sofa pričom koja u ovom prostoru bez cestovnog prometa dozvoljava roditeljima da ipak malo predahnu, a djeci da zauzmu podij na kojem će poslije njih stotine odraslih tabana pljeskati po zemlji zahvaljujući joj što nam je omogućila da se stopimo s ritmom.

Kreativna agencija Adverta provest će sve epidemiološke mjere te vas zbog toga mole za razumijevanje, a još više od toga, za odgovorno ponašanje.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: