Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



[VIDEO] Osječki zumbići opjevali godišnja doba i snimili spot za novu pjesmu

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65430
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 14.07.2020. 18:20 
Naslov:  [VIDEO] Osječki zumbići opjevali godišnja doba i snimili spot za novu pjesmu
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Proljeće, ljeto, jesen i zima, opjevani u pjesmi “Godišnja doba”, novi su hit Osječkih zumbića koji ćete zasigurno rado slušati ovog ljeta!

Iako je pjesma tematski vezana uz sva četiri godišnja doba, njezin ugođaj savršeno odgovara upravo ljetu koje je nastupilo i koje za pjevače ovog poznatog dječjeg zbora donosi praznike, druženje s prijateljima te duge i tople, sladoledne dane. Pjesma je nastala tijekom projekta „Četiri godišnja doba: sinergija glazbe i poduzetništva“ čiji je nositelj Institut za zborsku glazbu “Polifonija“, a proveden je u suradnji s partnerima: Centar za autizam Osijek, Centar za poduzetništvo, Akademija za umjetnost i kulturu u Osijeku, Osnovna škola Darda, Osnovna škola Višnjevac i Osnovna škola Frana Krste Frankopana. Projekt je realiziran tijekom školske godine 2019./2020. i financiran je od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja u području izvaninstitucionalnog odgoja i obrazovanja djece i mladih.

Za glazbu i tekst pjesme je zaslužan Goran Bošković, frontmen grupe Fluentes, dok aranžman potpisuju Željko Nikolin i Davor Dedić. Spot je snimljen u Kući u prirodi Zlatna Greda, a Zumbići i učenici iz partnerskih škola su na snimanju nosili majice koje bojama vežemo uz godišnja doba – zelenu kao simbol proljeća, crvenu kao ljeto, narančastu kao jesen i plavu kao znak zime. Produkciju spota potpisuje Cinematic Osijek.





Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: