Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Urednost d.o.o. Čepin pripojeno Vodovodu Osijek – niža cijena vode za Čepinčane

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65697
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 03.07.2020. 8:40 
Naslov:  Urednost d.o.o. Čepin pripojeno Vodovodu Osijek – niža cijena vode za Čepinčane
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Tvrtka Urednost d.o.o. iz Čepina, isporučitelj vodovodnih usluga na području Općine Čepin nadležan za distribuciju pitke vode, odvodnju i održavanje sustava, od 1. siječnja iduće godine pripojit će se osječkom Vodovodu.

Sporazum o pripajanju Urednosti i Vodovoda Osijek potpisali su načelnik Čepina Dražen Tonkovac, gradonačelnik Osijeka Ivan Vrkić i predstavnici osječkog Vodovoda.

To je dio postupka okrupnjavanja i reorganizacije sustava u cijeloj Hrvatskoj koja će, po završetku cijelog procesa, imati 21 vodovodnog isporučitelja.

Vodovod Osijek preuzet će svih 17 radnika Urednosti koji su se brinuli o održavanju vodovodne mreže i koji tako neće dobiti otkaz već će ostati raditi u tvrtki Vodovod Osijek.

Sporazumom je također dogovoreno da će Vodovod Osijek započeti aktivnosti na rekonstrukciji cjelokupne vodovodne mreže u Čepinu, a u Naselju prijateljstva će izgraditi vodovodnu i odvodnu mrežu za buduće stambene kuće koje će se tamo graditi.

Ipak, vijest koja će najviše obradovati mještane Čepina je ta da će im cijena pitke vode pasti sa sadašnjih 8,12 kuna na 5,5 kuna po kubiku. Čepinčani su plaćali skuplju vodu od Osječana jer su u cijenu naknade bili uračunati gubici na mreži, no nakon pripajanja cijena vode će biti ista za sve.



Tekst i foto: Osijek031.com

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
akoide
Offline
Ukupno postova: 840
Spol: Muško Muško
Post Postano: 03.07.2020. 23:32 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Inače cijena vode za kućanstva u Osijeku je od ovog mjeseca porasla 20% i sada iznosi 15 kn po kubiku (plus mjesečna naknada 28 kn neovisno o potrošnji). Blago Čepinčanima, ako će oni plaćati manje.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: