Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Od ukupno testiranih 156 uzoraka - 24 je bilo pozitivno

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 02.07.2020. 10:56 
Naslov:  Od ukupno testiranih 156 uzoraka - 24 je bilo pozitivno
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Od ukupno 156 uzoraka koji su u zadnja 24 sata testirani na koronavirus u laboratorijima Kliničkog bolničkog centra Osijek i Zavoda za javno zdravstvo OBŽ čak 24 je bilo pozitivno. Osam novopozitivnih osoba su iz Đakova, sedam iz Osijeka, po dvije iz Bilja i Valpova te po jedna iz Jagodnjaka, Kopačeva, Vardarca, Duboševice i Laslova.

Na području Osječko-baranjske županije trenutno je ukupno 197 osoba pozitivno na koronavirus, od kojih se 28 nalazi na bolničkom praćenju u KBC-u Osijek, s tim da su jučer hospitalizirane tri osobe, dok su četiri otpuštene na kućno liječenje. Nema pacijenata na respiratoru.

Povećani broj novozaraženih odrazio se i na povećanje broja osoba u samoizolaciji, kojih je na području Osječko-baranjske županije ukupno 1.709, s time da je u zadnja 24 sata pod tu mjeru stavljeno 97 kontakata oboljelih. Naravno, epidemiolozi danas intenzivno provode izvide te određuju daljnje epidemiološke mjere u svim utvrđenim slučajevima oboljenja te prema kontaktima oboljelih.

Policija je u zadnja 24 sata obavila 71 samoinicijativnu provjeru osoba u samoizolaciji i sve zatekla na prijavljenoj adresi, a od dvije dojave građana o kršenju te mjere jedna se pokazala točnom (u Đakovu).



Tekst: OBZ.hr
Foto: Ivana Mandić/Foto-arhiv031

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: