s ZTK Osječko-baranjske županije donirala 2000 komada zaštitnih vizira [1/1]
Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



ZTK Osječko-baranjske županije donirala 2000 komada zaštitnih vizira

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65298
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 01.07.2020. 10:19 
Naslov:  ZTK Osječko-baranjske županije donirala 2000 komada zaštitnih vizira
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Zajednica tehničke kulture Osječko-baranjske županije je u suradnji s tvornicom za razvoj i proizvodnju komponenti interijera i eksterijera automobila AD Plastik d.d. iz Solina i tvornicom za preradu i proizvodnju proizvoda od plastike Dravom International d.o.o. iz Osijeka ostvarila donaciju vrijednosti od ukupno 2000 komada zaštitnih vizira.

Pojavom sve većeg broja novih slučajeva zaraženih osoba COVID – 19 virusom na području Osječko-baranjske županije i slijedom nedostatka zaštitne opreme donirane vizire Zajednica će proslijediti Osječko-baranjskoj županiji koja će ih staviti na raspolaganje Stožeru civilne zaštite Osječko-baranjske županije koji će zaštitnu opremu donirati zdravstvenim ustanovama na području Osječko-baranjske županije u svrhu borbe protiv COVID – 19 virusa.

Ovim putem želimo se zahvaliti svim partnerima koji su svojim radom i trudom pomogli u borbi protiv novonastale bolesti, a pogotovo tvornicama AD Plastik iz Solina i Dravi International iz Osijeka na velikodušnoj donaciji.





Tekst i foto: Hrvoje Kereta

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: