Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Zaklada Slagalica dodijelila Nagradu "Johann Kohlhoffer" za filantropa iz korporativnog sektora za 2019.

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65427
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 26.06.2020. 15:33 
Naslov:  Zaklada Slagalica dodijelila Nagradu "Johann Kohlhoffer" za filantropa iz korporativnog se
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Zaklada Slagalica dodijelila je osmu po redu Nagradu „Johann Kohlhoffer“ za filantropa iz korporativnog sektora za Slavoniju i Baranju.

Dobitnici nagrade Johann Kohlhoffer iz poslovnog sektora su tvrtka Mesna industrija RAVLIĆ d.o.o. iz Osijeka i CENTAR obrt za pekarsku proizvodnju i trgovinu iz Našica.

Iznimno je važno brinuti o zajednici i pojedincima koji u njoj stvaraju te svojim nesebičnim angažmanom, bio on financijske ili neke druge prirode, poslati poruku solidarnosti, otvorenosti i uključivosti. Upravo ovi poslovni subjekti svoje poslovanje temelje na spomenutim vrijednostima i u ime Zaklade im na tome i čestitam. Hvala što ste dio zajednice i što brinete o njoj. Čestitam dobitnicima Nagrade i želim im uspješnu poslovnu godinu.“ na dodjeli je istaknula upraviteljica Zaklade Slagalica Branka Kaselj.

Uz Nagrade za spomenute kategorije, Zaklada je dodijelila i posebna priznanja organizacijama/ustanovama i pojedincima koji su se u novonastalim okolnostima aktivirali i svojim angažmanom poboljšali kvalitetu života u zajednici.

Želja nam je istaknuti one koji su tijekom krizne situacije organizirali različite inicijative i akcije i time povećali kvalitetu života u zajednici. Ovo su samo neki primjeri dobre prakse, a Zaklada čestita i svim pojedincima, organizacijama i ustanovama koji su se na bilo koji način aktivirali i pokazali kako je briga o zajednici važan segment razvijanja društva koje njeguje solidarnost, filantropiju i građanski aktivizam.“ dodala je Kaselj i čestitala svim dobitnicima priznanja.

Posebna priznanja za filantropske građanske inicijative u vrijeme Covid_19 dobili su:
- Hrvatsko narodno kazalište u Osijeku za projekt “HNK u Osijeku za maturante“ u sklopu kojega je sa dramskim ansamblom HNK osmišljena aktivnost snimanja video uratka koji su na službenom Youtube kanalu kazališta objavljeni kao pomoć maturantima u ponavljanju gradiva za državnu maturu.
- Tvrtka Bamboo Lab za kreiranje platforme naruči2GO za besplatno oglašavanje manjih proizvođača hrane.
- Glas Slavonije i Sportsko rekreativna udruga Žuti šešir za inicijativu i sudjelovanje u prvoj osječkoj online utrci „Pet za KBC“ u sklopu koje je sav prikupljeni prihod od utrke doniran osječkom KBC-u.

Zaklada Nagradu dodjeljuje tvrtkama i obrtima koji su tijekom 2019. godine na najdjelotvorniji način podržali neprofitne akcije ili organizacije od općeg interesa, te koji svojim ljudskim, materijalnim ili financijskim resursima postavljaju standarde kojima bi trebalo težiti u području društveno odgovornog poslovanja.















Tekst: Zaklada Slagalica
Foto: Mario Miloloža

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: