Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Prvenstvo Hrvatske u štafetama: srebro, bronca i diskvalifikacija

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65705
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 23.06.2020. 9:24 
Naslov:  Prvenstvo Hrvatske u štafetama: srebro, bronca i diskvalifikacija
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

AK Slavonija-Žito ovu su subotu (20. lipnja 2020.) najbolje atletičare, nakon višemjesečne stanke, bodrili na zagrebačkoj Mladosti, gdje su nastupili na Prvenstvu Hrvatske u štafetama.

Štafetne utrke, mnogima najatraktivnije i najnapetije, obično dolaze na samom kraju natjecanja, a kako je kad je jedan cijeli dan posvećen isključivo takvim utrkama, saznajte u nastavku.

Držimo li se činjenica crno na bijelo, naši su se predstavnici vratili s jednim drugim, jednim trećim mjestom i tri diskvalifikacije.

No “Život nije siv”, kaže pjesma, pa ćemo ipak reći da je Klub bogatiji za 4 srebrne i 4 brončane medalje i, od ukupno 3 diskvalifikacije, dvije koje bi potencijalno rezultirale s 4 zlata i 4 srebra. Ali što bi bilo kad bi bilo…

Od važnosti je za naglasiti da su sve medalje osvojili upravo naši najmlađi natjecatelji, što ukazuje na činjenicu da je pred Klubom i pred ovim natjecateljima svijetla atletska budućnost. Ujedno, ovo je bilo prvo natjecanje u povijesti AK Slavonija-Žito koje smo prenosili uživo na našoj FB stranici.

Srebrnim medaljama okitili su se, u utrci 4x200m mix, mlađe kadetkinje i mlađi kadeti Patricija Kladarić, Roko Dimić, Ana Zara Perić i Milan Glodić (1:52,88 ).



Bronce oko vrata zaslužile su mlađe kadetkinje Tena Terzić, Ema Knežević, Patricija Kladarić i Ana Zara Perić u štafetnoj utrci 100-200-300-400m (2:35,54).



Iako su svi bili jednako uspješni, izdvojili bismo Patriciju Kladarić i Anu Zaru Perić koje su kući ponijele čak dvije medalje.

Valja istaknuti da su (osim naše diskvalificirane štafete), na korak do medalje, uz osvojeno četvrto mjesto, bili Franko Salaj, Mislav Škrtić, Bernard Bručić i Dominik Škorjanc u utrci 4x200m u seniorskoj kategoriji (ova je ekipa 2003. i 2004. godište).

Cijelo su natjecanje atletičare bodrili treneri: Saša Šešum, Aron Tanocki i Dorotea Šešum.

Trener Šešum kratko je prokomentirao nastupe:
U principu, odlične utrke i vremena, ali “malo” su pobjegli iz zone predaje. I naravno, zaslužena diskvalifikacija.”

Za kraj: bilo kako bilo, evo naših sretnih lica.











Tekst i foto: AK Slavonija-Žito

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: