Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Kino Urania: Hit komedija "Kakva ti je žena, takav ti je život"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65698
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 16.06.2020. 9:36 
Naslov:  Kino Urania: Hit komedija "Kakva ti je žena, takav ti je život"
24.06.2020. 17:30
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Regionalna hit komedija "Kakva ti je žena, takav ti je život" dolazi u Osijek s novim datumom!

Predstava se održava u Kinu Urania u srijedu, 24. lipnja 2020. s početkom u 17:30 sati ‼

Nakon odgode termina 19.3.2020. radi novonastale situacije s virusom COVID-19, Dragan Marinković Maca odlučio je ponovo posjetiti Osijek. NOVI DATUM predstave bit će 24.06.2020. sa početkom u 17:30 sati.

NAPOMENA: ulaznice koje su kupljene za odgođeni termin u ožujku, vrijedit će za termin 24.6. u 20 h. Ako netko želi vratiti kupljene karte uz povrat novca, moći će to ostvariti na blagajni kina od četvrtka 18.6. u radno vrijeme blagajne od 17 do 21 h, a zaključno s nedjeljom 21.6. Rezervacije mjesta primamo za termin u 17:30 h, a karte se mogu rezervirati putem telefona 205-501 (Uprava, 9-17 h), email-a: [email protected] i [email protected] ili Facebook profila Kino Urania & Kinematografi Osijek (Inbox).

- Autorska predstava Dragana Marinkovića Mace "Kakva ti je žena, takav ti je život" već je osvojila publiku Osijeka, pa će sada po drugi put nastupa na istom mjestu.
- Već godinu dana brojna publika u regiji uživa u priči o muško-ženskim odnosima i surovoj svakodnevnici s poučnom porukom o tome kako je ljubav smisao života. Na sebi svojstven način Maca je ovu simpatičnu predstavu približio publici pričom o čovjeku koji se odmah nakon razvoda te izbacivanja iz kuće od strane supruge, zaputi u kafanu gdje počne preispitivati svoj život.

„Kakva ti je žena, takav ti je život“ je predstava koja izaziva bolove u trbuhu te veliku količinu suza od smijeha. Volimo li da nas vole ili volimo da volimo? Koliko brak mijenja odnos dvoje ljudi i samu vezu? Što je potrebno za skladan brak? Odgovore na vječita pitanja o odnosu muškarca i žene, Dragan Marinković-Maca donosi na originalan i samo njemu svojstven način.

Predstava će vas oraspoložiti, nasmijati, zabaviti i zasigurno vas neće ostaviti ravnodušnima.

Ulaznice u prodaji na blagajni kina URANIA.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: