Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



NK Osijek - HNK Gorica: ukupni kapacitet na tribinama ograničen na 30%

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65755
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 16.06.2020. 9:32 
Naslov:  NK Osijek - HNK Gorica: ukupni kapacitet na tribinama ograničen na 30%
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

HT Prva liga nedavno se vratila na zelene travnjake, a sada je došao red i da se gledatelji vrate na stadione. Već smo pisali o specifičnim uvjetima koji moraju biti ispunjeni kako bi utakmice s gledateljima bile održane, a više o tome i samom principu preuzimanja ulaznica za godišnje pretplatnike možete pročitati ovdje.

Prednost godišnjim i polugodišnjim pretplatnicima

Što se tiče distribucije, odnosno prodaje ulaznica, godišnji i polugodišnji pretplatnici će moći na stadionu, tijekom ponedjeljka i utorka, preuzeti svoje ulaznice. Radno vrijeme blagajne ispod istočne tribine će u ponedjeljak i utorak biti od 10 do 18 sati. Bitno je napomenuti da ulazak na tribine nije moguć s godišnjom ulaznicom, nego svaki pretplatnik mora u navedenom razdoblju doći preuzeti svoju jednokratnu ulaznicu, što je pravilo u ovim uvjetima odigravanja utakmica. Dakle, pri ulasku na stadion gledatelj će morati pokazati i godišnju i pojedinačnu ulaznicu. Bitno je dodati da jedna osoba preuzima ulaznicu samo za sebe ili ako je riječ o obiteljskoj godišnjoj ulaznici – onda može preuzeti ulaznicu i za članove obitelji, pri čemu također mora imati i njihove godišnje ulaznice.

Ukupni kapacitet ograničen na 30%

Kako je ograničen broj po sektorima na svim tribinama, neće moći svi dobiti ono mjesto na stadionu koje inače imaju kao godišnji pretplatnici. Spomenuli smo da je i ukupni kapacitet ograničen na 30 posto, što ujedno vrijedi i za svaki sektor. To znači da će se nakon njihova ispunjavanja gledatelji usmjeravati ka sljedećem, najbližem sektoru ili na drugu tribinu. Redovna prodaja ulaznica za dvoboj između Osijeka i Gorice krenut će u srijedu, na dan susreta, i to od 15 do 21 sat.

PREUZIMANJE PRIVREMENIH ULAZNICA ZA GODIŠNJE PRETPLATNIKE
Ponedjeljak (15. lipnja) od 10 do 18 sati na blagajni Istok.
Utorak (16. lipnja) od 10 do 18 sati na blagajni Istok.

REDOVNA PRODAJA NA DAN UTAKMICE
Srijeda (17. lipnja) od 15 do 21 sat na blagajni Istok.
Srijeda (17. lipnja) od 15 do 21 sat na blagajni Sjever.

*Na dan utakmice moguće je i preuzimanje ulaznica za godišnje pretplatnike



Tekst: NK Osijek
Foto: Matej Volarević/Foto-arhiv031

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: