Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Glazbena škola Franje Kuhača Osijek: Prijamni ispiti za upis u I. razred osnovne glazbene škole, osnovne plesne škole i program početničkog solfeggia [2020.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 15.06.2020. 16:00 
Naslov:  Glazbena škola Franje Kuhača Osijek: Prijamni ispiti za upis u I. razred osnovne glazbene škole, osn
Od 17.06.2020. 17:00 do 18.06.2020. 16:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Prijamni ispiti za upis u I. razred osnovne glazbene škole, osnovne plesne škole i program početničkog solfeggia u školskoj godini 2020./2021. u Glazbenoj školi Franje Kuhača održat će se u srijedu, 17. i četvrtak, 18. lipnja 2020. od 17:00 do 20:00 sati.

Uvjet za upis na sve programe je položen prijamni ispit koji se sastoji od provjere sluha, ritma i glazbene memorije. Termin upisa bit će priopćen na prijamnim ispitima i objavljen na WEB i FB stranici škole

Upisi u I. razred osnovne glazbene škole

U I. razred osnovne glazbene škole učenici se na instrumente:
fagot, flauta, gitara, harmonika, klavir, klarinet, kontrabas, oboa, rog, saksofon, suvremeni ples, tambura, trombon, truba, udaraljke, viola, violina, violončelo

Upisuju kada kreću u 3. razred općeobrazovne osnovne škole budući da osnovna glazbena škola traje 6 godina.

Također u I. razred osnovne glazbene škole mogu se upisati i učenici 5. i 6. razreda općeobrazovne osnovne škole, ali na sljedeće instrumente: trubu, rog, fagot ili obou.
Podsjećamo kako od prošle školske godine imamo mogućnost upisa instrumenata udaraljki, koje prijašnjih godina nismo imali.

Mole vas da se predbilježite na stranicama Glazbene škole Franje Kuhača Osijek:

Upisi u program početničkog solfeggia
Djeca koja će u školskoj godini 2020./2021. pohađati 1. i 2. razred općeobrazovne osnovne škole mogu se upisati u program početničkog solfeggia.

Predbilježba za upis u početnički solfeggio (Pripremni program za osnovno umjetničko školovanje) u Glazbenoj školi Franje Kuhača Osijek.

Glazbena škola Franje Kuhača Osijek tijekom provedbe prijamnih ispita vodit će se Preporukom za rad glazbenih škola tijekom epidemije koronavirusa (COVID-19) izdanih od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo Republike Hrvatske kao i uputa Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske prilagođavajući se epidemiološkoj situaciji u državi.

Mole vas predbilježite se na službenoj internet stranici Glazbene škole Franje Kuhača Osijek do 17. lipnja 2020. godine u 12h, a termin prijamnog u zadanim datumima će vam biti naknadno javljen preko maila koji ćete ostaviti u predbilježbi za osnovnu školu ili početnički solfeggio.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: