Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Pijani u prometu: policija zaustavila osam vozača koji su vozili pod utjecajem alkohola

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65696
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 12.06.2020. 10:57 
Naslov:  Pijani u prometu: policija zaustavila osam vozača koji su vozili pod utjecajem alkohola
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U vremenu od 10. do 11. lipnja, na području PU osječko-baranjske u prometu je zaustavljeno 8 vozača koji su upravljali vozilima pod utjecajem alkohola u krvi (5 bicikla, 1 osobnog automobila, 1 mopeda i 1 motocikla).

Najveća prisutnost alkohola utvrđena je dana 11. lipnja, u 15,10 sati u Markovcu Našičkom, kada je u nadzoru prometa zaustavljen 45-godišnji hrvatski državljanin iz Gornje Motičine, koji je upravljao biciklom. Obavljenim alkotestiranjem utvrđena mu je nedozvoljena prisutnost alkohola u krvi od 2,73 grama po kilogramu.

Jučer, 11. lipnja, u 13,25 sati u Valpovu, u nadzoru prometa zaustavljen je 61-godišnji hrvatski državljanin iz Valpova, koji je upravljao mopedom prije stjecanja prava na upravljanje. Obavljenim alkotestiranjem utvrđena mu je nedozvoljena prisutnost alkohola u krvi od 0,69 grama po kilogramu. Vozač je u zadnje tri godine 2 puta pravomoćno presuđivan za upravljanje prije stjecanja prava na upravljanje te je uhićen.

Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 25 000 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozila „M“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci kada stekne pravo na upravljanje i 9 negativnih prekršajnih bodova.



Tekst: PU osječko-baranjska
Foto: Ilustracija

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: