Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Info centar za mlade Osijek: Radionica "Slika o sebi: Instagram vs.reality"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65430
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 11.06.2020. 9:18 
Naslov:  Info centar za mlade Osijek: Radionica "Slika o sebi: Instagram vs.reality"
19.06.2020. 11:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Kako vidiš samu/og sebe, a kako te vide drugi? Koliko se ta slika razlikuje u stvarnosti i na društvenim mrežama?

Slika o sebi jest način kako opažamo sebe. Svatko ima određenu ideju o samome sebi, ideju koja odgovara na pitanje: TKO SAM JA? Pitanja o tome tko sam ja ,u čemu sam dobar, što osjećam, kako me drugi doživljavaju, kako sam sebe doživljavam - sve je to od velike važnosti za život svake osobe, pogotovo mlade osobe koja traži sebe i svoje mjesto u svijetu.

Ukoliko ti je ova tema zanimljiva i korisna, pridruži nam se na radionici u petak 19. lipnja 2020. u 11 sati kada ćeš imati prilike saznati više o pojmu slike o sebi, samopouzdanju, prihvaćanju sebe te ulozi i utjecaju okoline na sliku o sebi. Radionica je namijenjena mladima od 15 do 30 godina, a predviđeno trajanje radionice je 2,5 sata.

Broj sudionika je ograničen te je za sudjelovanje potrebno ispuniti prijavnicu koja se nalazi ispod teksta. Prijave traju do 18.lipnja u 12 sati.

Osim teorijskog dijela na radionici ćeš kroz zanimljive vježbe imati priliku saznati više o sebi i o tome što možeš učiniti ukoliko želiš " poboljšati svoju sliku o sebi".

Ovu aktivnost organizira PRONI Centar kroz projekt Regionalni info centar za mlade Osijek financiranog od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.




Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: