Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



I zadnjem oboljelom od COVID-a prvi negativan test

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65447
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 09.06.2020. 9:02 
Naslov:  I zadnjem oboljelom od COVID-a prvi negativan test
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Na području Osječko-baranjske županije trenutno se samo jedna osoba vodi kao oboljela od virusa COVID-19, dok su dvije osobe u samoizolaciji. Prema danas ujutro (9. lipnja 2020. godine) pristigloj informaciji, u Kliničkom bolničkom centru Osijek u zadnja 24 sata testirano je 66 uzoraka i svi su bili negativni.

Zadnji pozitivni nalaz na koronavirus na području Osječko-baranjske županije bio je 21. svibnja 2020. godine, što je od početka epidemije bio ukupno 133 pozitivan nalaz.

Od ukupnog broja oboljelih, 124 osoba je izliječeno, a na žalost osam je preminulo. Jedina preostala osoba aktivna na COVID-19 na jučerašnjem testiranju imala je negativan nalaz. Za status izliječene osobe potreban je dvostruki negativan nalaz, što se željno očekuje jer - ukoliko se ne dogodi novi slučaj oboljenja - tada će i Osječko-baranjska županija postati „korona free“ županija.



Tekst: OBZ.hr
Foto: Daniel Antunović/Foto-arhiv031

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: