Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Župan Anušić primio najbolje hrvatske tenisače

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 05.06.2020. 20:03 
Naslov:  Župan Anušić primio najbolje hrvatske tenisače
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Osječko-baranjski župan Ivan Anušić primio je danas sudionike turnira Hrvatski Premier Tenis koji se održava u Osijeku od četvrtka do nedjelje.

Četverodnevni humanitarni turnir okupio je u Osijeku najbolje hrvatske tenisačice i tenisače u organizaciji obitelji Vekić i Osječko-baranjske županije te uz pokroviteljstvo Hrvatskog teniskog saveza. Svi sudionici turnira, uključujući trenutno najbolje hrvatske tenisače, teniske legende poput Gorana Ivaniševića i Ive Majoli i mlade tenisače Osijeka, posjetili su zgradu Osječko-baranjske županije.

Obraćajući se tenisačima, župan je naglasio važnost održavanja ovakvih događaja, osobito u današnjim okolnostima iz više razloga: humanitarnog karaktera, povratka sportskih događaja i turističke promocije županije. Anušić je istaknuo kako danas u Osječko-baranjskoj županiji imamo sve najbolje tenisače od samostalnosti Republike Hrvatske do danas te se zahvalio svima, osobito tenisačicama i tenisačima, koji će ovdje igrati turnir čiji će prihod ići za potrebe pronalaska cjepiva protiv COVID-19 i pomoći KBC-u Osijek. Oni će ujedno iskoristiti ovu prigodu da promoviraju zdrav život, sport i Osječko-baranjsku županiju

Donna Vekić sportski je ambasador Osječko-baranjske županije već tri godine, a to se vidi i kroz njen angažman kroz ovaj turnir. Vidljivost Osječko-baranjske županije i naše turističke ponude je ključna, a sve to će Hrvatska i svijet moći vidjeti prvenstveno kroz iskustvo igrača koji su danas ovdje“, istaknuo je župan.

Donna Vekić, organizatorica turnira, ujedno i ambasadorica Osječko-baranjske županije, naglasila je kako je ponosna što su se svi najbolji hrvatski tenisači odazvali njezinom pozivu i došli u Osijek. Donna je izrazila želju da sportaše posluži dobro vrijeme kako bi se svi mečevi mogli održati u što ljepšem ozračju, obećavši im četiri nezaboravna dana u OBŽ-u.

Turnir Hrvatski Premier Tenis započeo je jučer, 4. lipnja, a trajati će do nedjelje 7. lipnja. Radi trenutne situacije, svi sudionici igrati će tenis bez gledatelja, no cijeli događaj je medijski popraćen i prenosi se na Internet platformama, dok će finale u nedjelju prenositi HRT 2.





Tekst: Osijek031.com
Foto: OBZ.hr

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: