Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Predstava "Jednozubi gusar" besplatno u dječjim vrtićima

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65444
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 02.06.2020. 9:18 
Naslov:  Predstava "Jednozubi gusar" besplatno u dječjim vrtićima
03.06.2020. 9:30
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Grad Osijek i Dječje kazalište Branka Mihaljevića poklanjaju besplatne izvedbe najnovije predstave Jednozubi gusar mališanima u dječjim vrtićima! Prema dogovoru s Dječjim vrtićima Osijek i Gradom Osijekom dok kraja lipnja gotovo svakodnevno posjećivat će dvorišta gradskih vrtića i za mališane izvoditi predstavu na otvorenom kako bi zajedno proslavili povratak mališana u vrtiće i ponovni početak rada Dječjeg kazališta. Započinju u srijedu, 3. lipnja 2020., u Dječjem vrtiću Jabuka (Vijenac Ivana Česmičkog 7a) i to u dva termina 9,30 i 10,30. Vodeći računa o propisanim epidemiološkim mjerama predstave će se izvoditi u dvorištu, neće biti kontakta između djece i glumaca, a na svakoj će izvedbi biti najviše 40-tak mališana.

Vjerujemo da ćemo se zajedno smijati, zaplesati i zapjevati, ali i educirati o važnosti pranja zubića uz rješavanje zanimljivih zagonetki, a veseloj ekipi Dječjeg kazališta u srijedu, 3. lipnja na drugoj će se izvedbi u 10,30 pridružiti i zamjenica gradonačelnika Grada Osijeka Žana Gamoš!

Jednozubi nam gusar donosi raspjevanu priču za najmlađe koja seže „u ona davna vremena, kada je bila slaba higijena, a gusara tri odlučila su zube, ruke i lice prati. No, kako to nikada činili nisu, jedan od njih gusar strašni imenom Dente Del Rio, uz pomoć guskarice, ovaj, gusarice Ice i gusara Ara krenuo je u svijet skupljati o čistoći tijela savjete. I tako, kada su cijeli svijet uzduž, poprijeko, okolo, naokolo te gore i dolje obišli, putem su neke stvari naučili. I tako dalje i tako bliže gusarski svijet k vama stiže kako bi vas razveselili i s vama zagonetke riješili, pa ako treba i malo zaglumili i ponešto otpjevali.“ U predstavi igraju Gusar Dente Del Rio – Gordan Marijanović; Gusarica Ica – Ivana Vukićević i Gusar Ar – Đorđe Dukić koji su ujedno i njezini autori.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: