Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Kulešević: "Ovo je nedopustiva sramota koja se ne smije dogoditi u polufinalu Kupa"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65698
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 01.06.2020. 8:24 
Naslov:  Kulešević: "Ovo je nedopustiva sramota koja se ne smije dogoditi u polufinalu Kupa"
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Sramotan je način na koji se Bijelo-plave eliminiralo iz Kupa Hrvatske!

Sudac Pajač iz Zagreba uzeo si je za pravo „skrojiti“ ishod susreta i tako omogućiti Riječanima rezultatski preokret i plasman u finale. Osijek je golovima Bočkaja vodio s 2:0, a onda je arbitar uzeo stvari u svoje ruke.

Dodijelio je drugi žuti karton Kleinheisleru nakon očitog starta na loptu, pa je domaćin stalno pritiskao s igračem više. Prvo je Murić smanjio na 1:2, da bi potom Pajač jedan skok Talysa koji je glavom odnio loptu ispred Capana i ispruženu ruku našeg Brazilca okarakterizirao kaznenim udarcem iz kojega je Čolak izjednačio na 2:2.

U završnim minutama Rijeku je do pobjede odveo Yateke, a Osječani su bili i razočarani i ogorčeni načinom na koji su izgubili utakmicu.

Ovo je nedopustiva sramota koja se ne smije dogoditi u polufinalu Kupa. Ne mogu shvatiti da postoji VAR i onda nam se dogodi ovo. Ostaje mi čestitati svojim igračima, bili su hrabri i dominantni, ali protiv ovakvog suđenja se nije moglo“, izjavio je trener Osijeka Kulešević



Tekst: NK Osijek
Foto: Matej Volarević/Foto-arhiv031

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: