Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Svjetski dan nepušenja [2020.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65694
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 27.05.2020. 8:26 
Naslov:  Svjetski dan nepušenja [2020.]
31.05.2020. 10:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U nedjelju, 31. svibnja 2020. godine Zavod za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije će u suradnji s Gradskom ligom protiv raka Osijek, Kliničkim bolničkim centrom Osijek i Domom zdravlja Osijek obilježiti Svjetski dan nepušenja na Trgu Ante Starčevića u vremenu od 10 do 13 sati.

Svake godine 31. svibnja Svjetska zdravstvena organizacija i globalni partneri obilježavaju Svjetski dan nepušenja. Cilj obilježavanja ovog dana je podizanje svijesti o štetnim i smrtonosnim učincima duhana i pasivnog pušenja te poticanje na smanjenje korištenja duhana u bilo kojem obliku. Moto Svjetskog dana nepušenja 2020. je "Zaštita mladih od oglašavanja duhanske industrije i sprečavanje upotrebe duhana i nikotina".

Duhanska industrija je desetljećima koristila oglašavanja kako bi privukla mlade na korištenje duhana i duhanskih proizvoda. Pri tome su se služili dubinskim istraživanjima i proračunatim pristupima osmišljenim kako bi privukli novu generaciju korisnika duhana, od dizajna proizvoda do marketinških kampanja čiji je cilj zamjena milijuna ljudi koji svake godine umiru od bolesti povezanih s duhanom, novim potrošačima - mladima.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: