Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



GISKO: Online predavanje "Intolerancija na hranu"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 26.05.2020. 13:46 
Naslov:  GISKO: Online predavanje "Intolerancija na hranu"
26.05.2020. 16:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Danas se sve više susrećemo sa raznim dijetama i načinima prehrane koje jamče zdrav i fit život. No, koja je prehrana odgovarajuća baš za vas, koja će vam hrana dati energiju i odvesti vas u zdrav i fit život, možete saznati kroz test intolerancije na hranu. Što je to intolerancija na hranu? Kome je namijenjen test intolerancije? Može li nam hrana sniziti energiju te utjecati da se osjećamo ljuto i nervozno? Samo su neka od pitanja na koja će nam danas odgovor dati doktor Enver Beriša u videu "Intolerancija na hranu".

Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek i Centar za prirodno zdravlje iz Osijeka Organicos organiziraju online predavanje pod nazivom "Intolerancija na hranu". Odgovore na ta i još mnoga druga dat će nam dr. Enver Beriša. Predavanje se može pogledati na dnu objave.

Dr. Enver Beriša homeopat je koji je proglašen za počasnog profesora od strane hrvatske homeopatske unije, autor dviju knjiga 2003. godine – "Homeopatija umijeće liječenja" i 2008. godine "Homeopatija u ginekologiji i opstetriciji" – knjiga koja je najopsežnije opisala homeopatiju za ženske probleme. Dr. Enver Beriša akupunkturolog je s 24 godine iskustva. Svoju je edukaciju dovršio kroz šest godina naprednih tečajeva na akademiji TCM u Pekingu; ujedno osoba koja je prva u Hrvatsku donijela test za intoleranciju 2000. godine. Voditelj je Centra prirodnog liječenja Belladonna i višegodišnji suradnik Organicosa.





Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: