Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Brzom reakcijom HGSS-a pronađen 12-godišnjak iz Petrijevaca

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65740
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 20.05.2020. 10:51 
Naslov:  Brzom reakcijom HGSS-a pronađen 12-godišnjak iz Petrijevaca
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Malo poslije ponoći HGSS Stanica Osijek dobila je dojavu da je nestao dvanaestogodišnjak iz Petrijevaca. Brzom reakcijom HGSS-a, dječak je pronađen.

Odmah po dojavi na osnovi koje je procijenjeno da zahtjeva najveći stupanj hitnosti potrage, na teren se zaputilo 6 spašavatelja i potražni tim sa psom, a u pripravnost su stavljeni i ostali spašavatelji.

Po dolasku na mjesto zadnjeg viđenja pristupilo se brzoj pretrazi terena i prikupljanju dodatnih informacija. Mrak i jaka kiša su dodatno otežavali posao spašavateljima koji su pretraživali napuštene objekte, sumnjiva mjesta i nepristupačne terene u blizini rijeke Karašice.

U 02:50h jedan od spašavatelja pronalazi dječaka a spašavatelji se unatoč neprospavanoj noći vraćaju svojim domovima s osmjesima na licima. U potrazi su sudjelovali djelatnici policije, 7 pripadnika DVD Petrijevci i 6 spašavatelja HGSS Stanice Osijek s potražnim psom.
- priopćili su iz HGSS-a



Tekst: Osijek031.com
Foto: Ilustracija

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: