Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



[VIDEO] Hedonizam je na istoku!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 16.05.2020. 10:06 
Naslov:  [VIDEO] Hedonizam je na istoku!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Turistička zajednica Osječko-baranjske županije ovih dana lansirala je kampanju na društvenim mrežama pod nazivom Hedonizam je na istoku! #HeadOnEastCroatia #VisitSlavonijaBaranja, kroz koju u suradnji s turističkim djelatnicima poziva na obilazak istoka Hrvatske.

Za vrijeme mirovanja turističkih, ugostiteljskih i drugih gospodarskih aktivnosti zbog pandemije virusa COVID-19, Turistička zajednica Osječko-baranjske županije osmislila je svojevrsnu gerila kampanju pod radnim nazivom SLAVONIJA-20, u kojoj su glavni akteri ljudi koji nude turističke doživljaje na istoku Hrvatske, ali ih ujedno ih i sami žive svaki dan. Tako kroz video klipove u vlastitoj režiji „ambasadori“ destinacije poput Tomice Đukića, chefa Hotela Osijek i Hrvatske nogometne reprezentacije, gimnastičara svjetske klase Roberta Seligmana ili djelatnika Parka prirode Kopački rit, predstavljaju kako provode svoje vrijeme do ponovne posjete gostiju. Tako Vladimir Škrobo-Bajo poziva goste na Čvarak fest u Baranji i objašnjava zašto čvarak od crne slavonske svinje nije crn, Tomislav Žajdlik iz Državne ergele Đakovo pokazuje kakva je privilegija raditi posao koji uključuje maženje ždrijebeta lipicanca, a turistički bloger Mario Jukić otkriva ljepotu riječnih plaža uz Dunav i Dravu. Poseban doživljaj života u skladu s prirodom predstavio je poznati fotograf Mario Romulić koji je svoju novu strast otkrio u proizvodnje domaće hrane i harmoniji koji nudi zeleni prostor. Svi oni pozivaju na otkrivanje istinskog hedonizma koji nudi Slavonija i Baranja. Poznato je da Slavonci i Baranjci goste daruju najvrjednijim darovima – iskrenim osmijehom i toplom dobrodošlicom. Domaćini ovdje postaju i ostaju prijatelji. Zauzvrat, gosti vrlo brzo počinju „divaniti“ o lokalnim okusima, mirisima i bojama, o šarmantno usporenom ritmu svakog pojedinačnog užitka, o začuđujućoj suigri tradicionalnog i modernog. Stoga put pod noge, smjer ka istoku Hrvatske u susret hedonizmu!

OPG Mario Romulić / #HeadOnEastCroatia



Pero Dobrovac / #HeadOnEastCroatia



Filip Golubov Car / #HeadOnEastCroatia



Jasmin Sadiković, Eko centar Zlatna Greda / #HeadOnEastCroatia



Mario Jukić / #HeadOnEastCroatia





Tekst: Turistička zajednica Osječko-baranjske županije
Foto: Screenshot video

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: