Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Nema novopozitivnih: još tri izliječene osobe

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65677
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 16.05.2020. 9:14 
Naslov:  Nema novopozitivnih: još tri izliječene osobe
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U zadnja 24 sata na području Osječko-baranjske županije nema novooboljelih osoba na virus COVID-19 (osmi dan zaredom). U laboratoriju Kliničkog bolničkog centra testirano je 164 uzoraka, a 13 u Zavodu za javno zdravstvo OBŽ i svi su negativni, pa je i ukupan broj oboljelih ostao na 131 osobi.

Izliječene su još tri osobe, što je potvrđeno dvostrukim negativnim testom te je ukupan broj izliječenih od koronavirusa od početka pandemije do sada 108 osoba. Na liječenju u KBC-u trenutno se nalazi tri pacijenta, dok je 12 oboljelih na kućnom liječenju.

Prema podacima dežurnih službi koji su danas ujutro (16. svibnja 2020. godine) pristigli u Stožer civilne zaštite Osječko-baranjske županije, smanjen je i broj osoba u samoizolaciji, s 54 prethodnog dana na samo 19. Dobra je vijest da ni jedan novi kontakt nije stavljen pod tu mjeru, kao i da su svi u samoizolaciji poštivali pravila ponašanja. Prilikom tri provjere policija je te osobe zatekla kod kuće.



Tekst i foto: OBZ.hr

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: