Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Radovi mogu početi - završena saga o Kanižlićevoj

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65440
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 15.05.2020. 12:57 
Naslov:  Radovi mogu početi - završena saga o Kanižlićevoj
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Prvi dio radova na izgradnji ceste i infrastrukture u produžetku Kanižlićeve ulice napokon mogu početi. Rezultat je to presude Visokog upravnog suda Republike Hrvatske kojom je potvrdio da je žalba na Gradonačelnikov odabir najpovoljnije ponude – neosnovana.

Dočekali smo trenutak da pravda bude zadovoljena. Odabrati najpovoljnijeg ponuditelja znači odgovorno upravljati javnim novcem, ne rasipati ga. Nije neobično da se nezadovoljni žale, ali neki pojedinci su zbog političkih poena, i to nažalost uz pomoć jednog lokalnog medija, pokušali situaciju prikazati kao aferu. Stvar je napokon raščišćena, jasno je da smo svoj posao profesionalno i odgovorno odradili, i što je najvažnije – radovi mogu početi, kaže osječki gradonačelnik Ivan Vrkić.

Prvi dio radova tako obuhvaća izgradnju ceste, kružnog toka, potrebne nasipe, pješačku i biciklističku stazu te drugu infrastrukturu potrebnu za realizaciju Škole nogometa NK Osijeka. Radove vrijedne 14 milijuna kuna izvodit će osječka tvrtka Eurokamen s rokom završetka do kraja 2020. godine. S druge strane, početak radova na izgradnji Prve gimnazije nije ovisio o ovoj cesti, kako se pokušalo prikazati, a ulaganja Grada Osijeka i u taj projekt će na koncu iznositi 6 milijuna kuna.

U međuvremenu, i usprkos pandemiji koronavirusa, novi stadion NK Osijeka dobiva sve jasnije konture, a uz njega će niknuti i brojni drugi sadržaji koji će ovaj dio grada činiti idealnim mjestom sportske razonode svih generacija.



Tekst i foto: Osijek.hr


Zadnja promjena: Redakcija 031; 15.05.2020. 15:29; ukupno mijenjano 1 put.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
akoide
Offline
Ukupno postova: 840
Spol: Muško Muško
Post Postano: 15.05.2020. 13:58 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Sve oko tog stadiona je mutna voda. To su (za naše prilike) vrhunski igrači i ovako izvana mogu samo nagađati kako su išli potezi.
Sjećam se riječi jedne trgovkinje, prevarene u triku zvanom "mjenjaža" : "Znam da me je prevario ali mi još uvijek nije jasno kako".

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: