Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Šesti dan bez novooboljelih u Osječko-baranjskoj županiji

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65430
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 14.05.2020. 9:45 
Naslov:  Šesti dan bez novooboljelih u Osječko-baranjskoj županiji
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Prema podacima koji su danas ujutro (14. svibnja 2020. godine) pristigli od dežurnih službi u Stožer civilne zaštite Osječko-baranjske županije u protekla 24 sata nastavljena su povoljna kretanja u vezi koronavirusa.

U laboratoriju Kliničkog bolničkog centra Osijek na virus COVID-19 testirano je 149 uzoraka i svi su bili negativni, pa je ukupan broj oboljelih već šesti dan ostao na 131 osobi.

Broj osoba u samoizolaciji je smanjen za još osam, s tim da je po preporuci epidemiološke službe devet osoba izašlo iz te mjere, a za jednu (novi kontakt) određena je mjera samoizolacije (putnik iz zrakoplova). U samoizolacije je trenutno 77 osoba.

Policija je obavila 16 samoinicijativnih provjera osoba u samoizolaciji te utvrdila da su svi poštovali tu mjeru, odnosno zatečeni su na prijavljenoj adresi.

Dobra je vijest da je od jučer izliječena još jedna osoba oboljela na virus COVID-19, što je potvrđeno dvostrukim negativnim testom. Ukupan broj izliječenih sada je 105 osoba.

Na liječenju u KBC-u Osijek nalazi se šest pacijenata, a ni jedan nije na respiratoru.





Tekst i foto: OBZ.hr

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: