Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



U subotu otvara se Kuća u prirodi Zlatna Greda

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65698
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 13.05.2020. 18:05 
Naslov:  U subotu otvara se Kuća u prirodi Zlatna Greda
16.05.2020. 10:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ovu subotu 16. svibnja 2020., s početkom u 10,00 sati otvara se poznato slavonsko – baranjsko izletište Kuća u prirodi Zlatna Greda.

Već s prvim popuštanjem mjera protiv Korona virusa naši sugrađani s područja Slavonije i Baranje željni aktivnog boravka na otvorenom u prirodi počeli su nas kontaktirati tražeći informaciju kada ćemo otvoriti izletište. Zadovoljstvo nam je napokon otvoriti sezonu s novim sadržajima i zagarantiranom zabavom ali i odmorom. Pored šetnje pustolovnom stazom uz promatranje živog svijeta Kopačkog rita, veslanja, pentranja po adrenalinskom parku, izležavanja na suncu, druženja s konjima moći ćete uživati i na našim novim kućicama u krošnjama stoljetnih šuma. Za one koji ogladne nakon aktivnog boravka u prirodi u ponudi su novi meniji domaćih i baranjskih jela po pristupačnim cijenama.

Ovogodišnja sezona posebna je za našu udrugu i Kuću u prirodi – udruga Zeleni Osijek obilježava četvrt stoljeća (25 godina), a Kuća u prirodi – Eko centar Zlatna Greda 17 godina svog rada. Eko centar Zlatna Greda projekt je Zelenog Osijeka kroz koji radimo na održivom razvoju i eko turizmu s ciljem očuvanja prirodnih resursa Kopačkog rita, Slavonije i Baranje. Od ove sezone „ozelenili“ smo naš Eko centar koji se opskrbljuje električnom energijom iz novoinstaliranih obnovljivih izvora energije (solarnih panela) te ima i punionicu za električna vozila. Naš ekološki otisak je sve manji, a doprinos očuvanju okoliša sve veći.

Radno vrijeme izletišta je od četvrtka do nedjelje i blagdanima od 10,00 do 20,00 sati, dok su ostalim danima u tjednu otvoreni za unaprijed dogovorene skupine.




Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: