Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Osječko-baranjska županija i danas bez novopozitivnih!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65740
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 13.05.2020. 11:04 
Naslov:  Osječko-baranjska županija i danas bez novopozitivnih!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Danas (13. svibnja 2020. godine) održana je 73. sjednica Stožera civilne zaštite Osječko-baranjske županije posvećena situaciji u vezi s koronavirusom, o čemu je potom na konferenciji za medije govorio načelnik Stožera Goran Ivanović.

Kako je izvijestio, u zadnja 24 sata u laboratoriju Kliničkog bolničkog centra Osijek na virus COVID-19 testirano je 168 uzoraka i nijedan nije bio pozitivan, što je dobra vijest koja se ponavlja peti dan zaredom, a time je i ukupan broj oboljelih od početka pandemije ostao na 131 osobi.

Za devet je smanjen broj osoba u samoizolaciji, pa je pod tom mjerom sada 85 osoba, a prilikom 17 provjera (u dva slučaja postupajući po dojavi građana te u 15 samoinicijativnih provjera) policija je u jednom slučaju na području Baranje utvrdila kršenje mjere, dok su ostali zatečeni na prijavljenoj adresi.

Jučer je još jedna osoba oboljela na virus COVID-19 otpuštena iz KBC-a Osijek na kućno liječenje, pa je na hospitalizaciji ostalo šest pacijenata, s tim da nitko nije na respiratoru.

Ostali podaci u vezi koronavirusa na području Osječko-baranjske županije isti su kao i u prethodnom izvješću, odnosno ukupan broj izliječenih osoba je 104, a osam je osoba preminulo od početka pandemije.

Načelnik Stožera Goran Ivanović danas je zahvalio djelatnicima Županijskog centra 112 Osijek koji, uz ostale aktivnosti, zdravstvenim i drugim službama promptno raspodjeljuju svu pristiglu medicinsku i ostalu opremu.



Tekst i foto: OBZ.hr

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: