Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Osječka Autopija neće se otvoriti još neko vrijeme

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 13.05.2020. 10:07 
Naslov:  Osječka Autopija neće se otvoriti još neko vrijeme
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Popularna osječka auto tržnica ili, kako je Essekeri zovu Autopija, svoja je vrata zatvorila sredinom ožujka s izbijanjem epidemije COVIDa-19 kada je gotovo cijela zemlja završila u karanteni, a većina gospodarskih subjekata bila je zatvorena.

U međuvremenu je došlo do popuštanja mjera, gospodarstvo se ponovno otvorilo, a otvorile su se i osječke tržnice. Međutim, Autopija je i dalje sablasno prazna, pa nam se nekoliko čitatelja obratilo sa zamolbom da provjerimo kada će ponovno otvoriti svoja vrata.

Iz osječke tvrtke Tržnica d.o.o. koja upravlja auto tržnicom nisu nam mogli dati konkretan odgovor. Naime, odluke koje su do sada donijeli Nacionalni stožer civilne zaštite i Hrvatski zavod za javno zdravstvo ne odnose se na auto tržnice, buvljake i slične manifestacije.

Neslužbeno smo doznali kako će auto tržnice biti posljednje koje će se otvoriti u sklopu popuštanja mjera. O nekom okvirnom datumu još uvijek se ne može govoriti, ali iz Tržnice d.o.o. poručuju kako to najvjerojatnije neće biti ostvareno u idućih mjesec dana.

Stav Tržnice d.o.o. je kako bi se osječka Autopija trebala otvoriti što prije jer njezinim zatvaranjem tvrtka gubi velik dio svojih prihoda, a brojni kupci iz Osijeka, Slavonije i drugih dijelova Hrvatske gube mogućnost posjetiti nadaleko poznato mjesto koje je svake nedjelje okupljalo i do 10.000 ljudi te gdje se doslovno moglo kupiti sve, od igle do lokomotive.



Tekst: Osijek031.com
Foto: Ivana Mandić/Foto-arhiv031

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: