Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



4. Deer&Bike [2020.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65676
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 13.05.2020. 9:28 
Naslov:  4. Deer&Bike [2020.]
31.05.2020. 11:30
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Bansko brdo u Baranji idealno je za bicikliranje


Udruga Karašicka Republika zadnju nedjelju u svibnju (31. svibnja 2020.] organizira biciklijadu 4. Deer & Bike u Dražu (Baranja) na jedinom križanju Eurovela u Hrvatskoj.

Tjedan dana nakon landranja Baranjskom planinom koje je privuklo veliki broj šetača udruga Karašicka Republika organizira svoju tradicionalnu biciklijadu Deer & Bike koja će prema broju prijava dvostruko premašiti sve dosadašnje godine. U nedjelju 31. svibnja od 12 sati biciklisti će ciklođirati raznolikim terenima u kojem prevladavaju poljski i vinogradarski putevi. Biciklijada će pružiti doživljaj svega onoga što Baranja nudi, od dunavskih šuma i ritova, Banskog brda i prostrane ravnice do kušanja lokalnih proizvoda i upoznavanja šokačke kulturne baštine. Osim vožnje uz Dunav i cvrkut ptica, penjanje i spuštanje surducima te neizostavnog pogleda u Batini, biciklisti će relativno dugu dionicu odvesti Turskim putem na Banskom brdu. Duljina rute iznosi 50, odnosno 25 kilometara za one u slabijoj kondiciji. S obzirom da se na području općine nalaze najveća krda jelanske divljači u Hrvatskoj, postoji velika vjerojatnost da ćete vidjeti košutu, srnu ili jelena. Biciklijada je rekreativnog karaktera te će se brzina prilagoditi vrsti podloge i strukturi biciklista. Start biciklijade je na križanju Eurovela 6 i 13, jedinstvenog biciklističkog raskrižja u Hrvatskoj.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: