Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



"Probudi heroja u sebi" - akcija dobrovoljnog darivanja krvi

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65440
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 06.05.2020. 9:37 
Naslov:  "Probudi heroja u sebi" - akcija dobrovoljnog darivanja krvi
08.05.2020. 17:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Svake godine 8. svibnja obilježava se Svjetski dan Crvenog križa i Crvenog polumjeseca, najbrojnije i najstarije svjetske humanitarne organizacije, koja na prostoru Republike Hrvatske djeluje već 142 godine i koja je provođenjem svoje misije prisutna u gotovo svim zemljama svijeta te svojim humanitarnim idealima ujedinjuje milijune članova i volontera. Svjetski dan Crvenog križa i Crvenog polumjeseca obilježava se u čast Henryju Dunantu, utemeljitelju Međunarodnog pokreta Crvenog križa i Crvenog polumjeseca, rođenom na taj dan 1828. godine u Ženevi. Tim danom počinje i Tjedan Crvenog križa koji se obilježava svake godine od 8. do 15. svibnja.

Povodom 142. rođendana Gradsko društvo Crvenog križa Osijek u suradnji s Kliničkim zavodom za transfuzijsku medicinu KBC-a Osijek organizira akciju dobrovoljnog davanja krvi, a uz pomoć Stožera civilne zaštite Grada Osijeka koji je osigurao prostor za održavanje akcije.

Akcija će se održati u petak, 8. svibnja 2020. u GČ Tvrđa (Vijenac Ivana Meštrovića 26 f) od 17,00 do 20,00 sati te pozivaju sve dobrovoljne davatelje i one koji to žele postati, da im se pridruže na akciji dobrovoljnog davanja krvi te na taj način obilježe Svjetski dan Crvenog križa i Crvenog polumjeseca. Akcija će biti organizirana prema uputama Nacionalnog stožera civilne zaštite uz maksimalno poštivanje sigurnosnih mjera na samoj akciji.

Mole sve na poštivanje razmaka od 2 metra te na strpljenje i razumijevanje ukoliko bude dužih čekanja.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: